Categorie:

Algemeen
Category

David Dalderup nieuwe COO zonne-energieleverancier Soly

Antwerpen, 25 augustus – Zonne-energieleverancier Soly heeft vanaf heden een nieuwe COO, David Dalderup. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van Soly als operationeel schaalbaar en internationaal zonnebedrijf.

Achtergrond in de energiemarkt
David heeft onder andere als Country Manager en Chief Strategy Officer binnen iChoosr (organisator groepsaankopen van zonnepanelen en energie) de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in de ontwikkeling en implementatie van een scale-up strategie in meerdere landen. Voor zijn carrière bij iChoosr heeft David meerdere coördinatie -en managementfuncties vervuld binnen Liander en op deze wijze zeer relevante kennis opgedaan binnen de energie infrastructuur. Alles bij elkaar een perfecte match met de snelle groei en ambities van Soly.

Zonne-energie voor iedereen mogelijk maken
“Ik ben enorm enthousiast over deze nieuwe uitdaging. Met de grote ambities en de diepgewortelde passie voor verduurzaming is Soly een bedrijf als weinig anderen. Ik kan niet wachten om samen met mijn nieuwe collega’s de volgende stap te maken”, aldus David Dalderup, COO.

Met David verder werken aan een schaalbare operatie
De directie van Soly is zeer verheugd met de aanstelling van David Dalderup “Op dit moment groeien wij snel in de Nederlandse, Belgische en Zuid-Afrikaanse markt. Daarnaast starten we binnen afzienbare tijd in Duitsland. Het vraagt om een sterk operationeel fundament om deze groei slim en op een uniforme wijze te begeleiden. Zeker in de dynamiek van onze markt. David heeft aangetoond een enorme toegevoegde waarde in deze context te kunnen bieden”, aldus Milan van der Meulen, mede-oprichter en Chief Marketing & Digital Officer van Soly.