4 redenen waarom u nu voor zonnepanelen kiest:

icon  Met zonnepanelen bespaart u direct op uw energierekening.

icon  Duurzaam eigen stroom opwekken en dus een korte terugverdientijd.

icon  We installeren binnen 4 weken, zodat u klaar bent voor 2024.

icon  Geen grote investering vooraf? Bij ons kun u ook huren.

 Start met berekenen van uw voordeel

30.000+ klanten
Meer dan 30.000 tevreden klanten kozen voor Soly.
Bij Soly zijn we trots om te delen dat we al meer dan 30.000 tevreden klanten hebben mogen bedienen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is de drijvende kracht achter ons succes.
4 weken installatietijd
We installeren onze producten binnen 4 weken.
Door onze gecertificeerde installateurs, die werkzaam zijn door het hele land, hoeft u bij ons niet lang te wachten om te profiteren van duurzame energie.
10 jaar ervaring
Sinds 2013 zijn we toonaangevend op de zonne-energie markt.
We hebben talloze huizen en bedrijven geholpen om over te stappen op schone, groene zonne-energie, waardoor ze niet alleen geld besparen, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.
Zichtbare basis

Zonnepanelen

Onze krachtige zonnepanelen zetten – samen met de omvormer – de energie van de zon om in bruikbare energie in huis. De omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom – opgewekt door uw zonnepanelen – wordt omgezet in wisselstroom. Die wisselstroom gebruiken we om de vaatwasser en wasmachine te laten draaien. Een warme, voordelige en volledig groene vorm van energie opwekken en verbruiken. Wel zo prettig in deze tijd. Kiest u ook voor de zonnepanelen van Soly?

Maak u klaar voor een onafhankelijke, decentrale toekomst in energie. Profiteer van alle voordelen van zonne-energie. Ons modulaire systeem kunt u inmiddels verder uitbreiden met de thuisbatterij, waardoor u overschotten aan opgewekte zonne-energie tijdelijk kunt opslaan voor later gebruik. Daarmee maakt u efficiënt en rendabel gebruik van uw eigen zonne-energie.

Duurzaam

De voordelen van zonnepanelen bij Soly

Waarom kiest u voor de zonnepanelen van Soly? Zet samen met ons een bewuste stap richting een duurzame toekomst voor uzelf en de toekomstige generaties. Waar gaat u straks van profiteren?

Uitgebreide garanties

Wilt u de zekerheid van een werkend, rendabel product? Daar zorgen we voor met onze langlopende garanties om het hele systeem.

Garanties

Heldere prijzen

Dankzij onze ZonneConfigurator kunt u eenvoudig en snel de kosten en opbrengst van zonnepanelen berekenen. Volledig online.

Voordeel berekenen

Hoge kwaliteit

Onze zonnepanelen zijn uitgebreid getest en zorgen standaard voor een hoog rendement. U geniet van pure, duurzame kwaliteit.

Rendement
België

Zonnepanelen kopen of huren

Het aantal daken dat gevuld wordt met zonnepanelen groeit snel in België. De laatste jaren profiteren steeds meer huishoudens van 100% schone energie. Dat is positief, maar we zijn er nog niet. Het doel is om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van het energienet. Daarin vormen zonnepanelen de basis, terwijl het Soly Ecosysteem de cirkel rond maakt. Daaronder vallen onder de andere de thuisbatterij en laadpaal thuis, maar ook de Soly Brain. Zet samen met ons de volgende duurzame stap er ervaar de voordelen voor uw leefomgeving én portefeuille. Wordt u binnenkort ook minder afhankelijk van het traditionele energienet? Maak kennis met de zonnepanelen van Soly en ontdek ons Ecosysteem.

Eigenaarschap

Zonnepanelen kopen

Kiest u voor zonnepanelen kopen, dan wordt u in één klap volledig eigenaar van uw eigen zonnesysteem. Dat vereist wel eerst een investering, maar vervolgens zult u iedere dag de investering terug gaan verdienen. Een slimme investering. Na circa 5 tot 7 jaar heeft u de zonnepanelen terugverdiend, waarna u nog jaren geniet van een rendabel systeem.

Abonnement op de zon

Zonnepanelen huren

Het huren van zonnepanelen heeft een belangrijk voordeel: u betaalt vooraf geen kosten. De zonnepanelen worden zonder aanbetaling op uw dak geïnstalleerd, waarna u maandelijks een huurbedrag gaat betalen. Dat huurbedrag is gemiddeld altijd lager dan uw opbrengst uit zonnepanelen. Onze meest laagdrempelige keuze voor zonne-energie van eigen dak.

Gestopt

Premie op zonnepanelen

Wilt u extra voordelig zonnepanelen kopen of huren in België? Helaas heeft de Vlaamse regering de premie op zonnepanelen stopgezet. Theoretisch kunt u nog tot 31 december 2023 in aanmerking komen voor de bestaande premie op zonnepanelen, maar dan moet u het traject al enige tijd in gang hebben gezet. Mogelijk komt de premie op zonnepanelen op termijn terug. Lees meer over de premie op zonnepanelen via de pagina in de link.

Reviews

Onze klanten aan het woord

Enorm tevreden

"Onze ervaring met Soly is uitermate goed, vanaf de oriënterende fase tot installatie van het systeem."
Sep

Goede ondersteuning

"Gesproken met een vriendelijke man die heel geduldig was. Ook de installatie ging zoals gehoopt goed."
Asheq

Proper proces

"Het gesprek was open, informatief, behulpzaam, er werd alles aan gedaan om tot een goede oplossing te komen."
Conny

Wie A zegt moet B ook durven zeggen

"Persoonlijk heb ik daar goede ervaringen mee. Na het lezen van hun website einde juni vorig jaar gaf mij dat vertrouwen. Ik heb er geen moment spijt van."
Eduard

  Zonnepanelen kopen of huren

  Wat zijn de mogelijkheden van zonnepanelen op uw adres? Maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs en ontdek meer voor een duurzame toekomst.

  Bereken hoeveel zonnepanelen u opleveren!

  Gratis en vrijblijvend
  01.

  Dakscan zonnepanelen

  Achterhaal wat er mogelijk is op uw adres. Vul uw adres in en ga verder in de online simulator om meer te weten te komen.

  02.

  Persoonlijk advies

  Heeft u de ZonneConfigurator doorlopen? Dan ontvangt u een indicatief voorstel van de opbrengst, kosten en terugverdientijd van zonnepanelen.

  03.

  Definitieve offerte

  Bent u tevreden? Dan ontvangt u van ons een persoonlijk voorstel. Als u hiermee akkoord gaat, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag voor uw eigen zonnesysteem.

  Of vul onderstaand formulier in. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   Opbrengst van zonnepanelen

   100% groene energie

   Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen? Ons proces is sneller, overzichtelijker en voordeliger. We starten online en consulteren u graag over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw adres. Daarbij krijgt u natuurlijk ook een indicatie van de opbrengst van uw zonnepanelen, passend bij de keuzes die u maakt in de ZonneConfigurator van Soly.

   Zonne-energie voor iedereen

   Uw zonnepanelen specialist in België

   Soly is uw specialist voor zonnepanelen in Vlaanderen. Het opwekken van schone en duurzame zonne-energie is ons hogere doel, en we helpen u daar ook graag bij. Maak kennis met de mogelijkheden van zonnepanelen en ontdek hoe u nu en in de toekomst volledig decentraal energie kunt opwekken en gebruiken. Alles onder één dak bij Soly.

   Regionaal oriëntatie
   Soly is uw regionale partner in zonnepanelen, bijvoorbeeld in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Maar we komen nog dichterbij. Zo kunt u ons altijd in de buurt vinden in Leuven, Oostende, Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel. Wel zo prettig als u ergens mee zit.

   Investeren in uw woning
   Zonnepanelen zorgen voor een upgrade aan uw woning. Dankzij zonnepanelen gaat u geld besparen, terwijl uw woning direct meer waard wordt. Verdienen op diverse gebieden.

   Goed voor de wereld
   Zonnepanelen zijn goed voor uw eigen portemonnee, maar natuurlijk ook voor de wereld om ons heen. U wordt minder afhankelijk van verouderde fossiele energiebronnen.

   Achtergrond

   Kennisbank

   Bent u nog niet uitgelezen over zonnepanelen? Dan verwijzen we u graag door naar de kennisbank. Hier vindt u tal van interessante artikelen over zonnepanelen, prijzen, garanties en meer. We hebben alvast een aantal artikelen voor u uitgezocht.
   Kan men zonnepanelen recyclen?
   Recyclage van zonnepanelen, dat kan. Wat gebeurt er met uw oude zonnepanelen nadat ze jarenlang op uw dak hebben gelegen en hoe ziet dat proces er precies uit?
   Kan ik een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aanvragen?
   Wilt u een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen ontvangen? Dat kan! Bij Soly doet u dit eenvoudig online. Ontdek hoe.
   Wat is een AREI keuring voor zonnepanelen?
   Het AREI-keuringsverslag is onderdeel van de installatie van zonnepanelen. AREI is een afkorting voor het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties.
   Zonnepanelen en warmtepomp: hoger verbruik duurzaam compenseren
   Hoeveel zonnepanelen heeft u (extra) nodig voor het optimaal en duurzaam laten renderen van een warmtepomp?

   Kom met ons in contact

   Onze adviseurs helpen u graag. Heeft u vragen, dan nemen we alle tijd om u te woord te staan. Zo komen we samen tot een persoonlijk advies.