Vrijblijvend adviesgesprek

Zonnepanelen huren bij Soly

Maak kennis met de voordelen van zonnepanelen huren bij Soly. U ontvangt een vrijblijvend adviesgesprek waarin we u alles vertellen over de prijsopbouw en financiele voordelen van zonnepanelen huren. Bovendien krijgt u van ons een vrijblijvende offerte waarin u alles dat we hebben besproken uitgebreid kunt nalezen. Zo bent u volledig op de hoogte voordat u start met het huren van zonnepanelen. Ontdek de voordelen:

 • Volledig inzicht in de exacte opbrengst van zonnepanelen per jaar
 • Kijk live mee met de virtuele installatie van zonnepanelen op uw dak
 • Onze ervaren adviseurs nemen graag alle tijd voor u

Soly

Deel uw gegevens

  Voordeel

  Waarom zonnepanelen huren?

  Wilt u van alle voordelen van zonnepanelen genieten zonder dat u één cent moet investeren? Kies dan voor zonnepanelen huren. U houdt geld over voor leuke dingen – of om uw huis extra duurzaam te maken. En dat is slim, makkelijk en comfortabel. Kijk maar even mee:

  ✓ Laat Soly zonnepanelen installeren op uw dak.
  ✓ Betaal een vast bedrag per maand voor de opgewekte energie.
  ✓ Geniet bovenop van een opbrengstgarantie. Is de opgewekte energie lager dan berekend, met een marge van 5% op de vooraf gecalculeerde opbrengst? Dan krijgt u het verschil van ons terug.
  ✓ U huurt de zonnepanelen voor 10 jaar. Daarna zijn de zonnepanelen voorgoed van u en zult u nog jaren besparen!

  Zo maken we het huren van zonnepanelen extra interessant. Maak kennis met de mogelijkheden.

  Zonnepanelen zonder investering

  Direct besparen en verduurzamen

  Zonnepanelen huren is dé oplossing als u wilt genieten van alle voordelen van zonnepanelen, maar uw spaargeld liever anders besteedt. En weet u wat nog het beste is? De energiekosten dalen direct. Uw spaargeld blijft niet alleen stabiel, maar u spaart ook elke maand meer. Ontdek hier alles over de kosten van zonnepanelen.

  En ook mooi meegenomen: omdat Soly tijdens de huurperiode eigenaar blijft, draagt u geen enkel risico. Een extra garantie dat we alleen werken met de beste materialen, fabrikanten en installateurs.

  Onder één dak

  Garantie, onderhoud en verzekering

  Is uw dak geschikt voor zonnepanelen? Perfect. Dan zit uw werk erop. Soly doet de rest. En we zorgen bovendien dat u altijd zeker bent van een maximale opbrengst tegen een minimale inspanning. Geniet van uitgebreide onderhoud en service, verzekeringen en de maximale opbrengst. U kunt het huurcontract elke maand probleemloos opzeggen. Hoe werkt dat? U betaalt dan gewoon de resterende waarde van de zonnepanelen. Zónder extra administratieve kosten of andere kleine lettertjes.

  Zonnepanelen huren in 3 stappen

  01.

  Gratis advies

  Binnen 1 werkdag nemen we contact op om uw wensen en alle opties te bespreken.

  02.

  Persoonlijke offerte

  Na het gesprek ontvangt u direct een offerte, met daarin een overzicht van de kosten en alle details voor uw woning.

  03.

  Zonnepanelen installatie

  De installatie van uw zonnepanelen duurt 1 dag. Vooraf krijgt u een checklist zodat u precies op de hoogte bent.

  Bereken hoeveel zonnepanelen u opleveren!

  Gratis en vrijblijvend
  Duurzaam profijt

  Hoeveel bespaar ik met zonnepanelen huren?

  Natuurlijk wilt u weten of én hoeveel u kunt besparen door zonnepanelen te huren. Goed nieuws! Zonnepanelen huren zorgt ervoor dat u direct en zorgeloos bespaart op uw energierekening. In de eerste 10 jaar na plaatsing blijft Soly verantwoordelijk voor de functionaliteit van de zonnepanelen, die we op afstand monitoren. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan komen we direct langs om uw zonnepanelen te fixen. Na de eerste 10 jaar neemt u vervolgens tegen lage kosten het volledige systeem van ons over. Dat betekent dat u nog zeker 20 jaar kunt genieten van alle voordelen van zonnepanelen.

  Rekenvoorbeeld jaarlijkse besparing

  Huidige stroomkosten*: € 117 per maand
  Eenmalige investering: gratis

  Huur 11 panelen: € 78 per maand

  Besparing per maand: € 39 per maand
  Besparing per jaar**: € 468 per jaar

  * o.b.v. 4000 kWh verbruik en een gemiddelde stroomprijs van € 0,35 kWh
  ** dit is een rekenvoorbeeld. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend.
  *** rekenvoorbeeld is exclusief thuisbatterij

  Soly

  Voorwaarden zonnepanelen huren

  Wilt u liever direct geld besparen en dus geen grote uitgave doen aan zonnepanelen? Dan is zonnepanelen huren een interessante optie. U hoeft geen cent te investeren, start direct met besparen en bent ook nog eens heel duurzaam bezig. Het geld dat u op de bank heeft staan kunt u bewaren voor andere dingen: de studie van uw kinderen of de reis die u al zolang wilt maken. Ook blijft Soly in de eerste 10 jaar verantwoordelijk voor de zonnepanelen. Werkt er iets niet? Dan herstellen wij dit kosteloos voor u.

  Soly

  Voordelen zonnepanelen huren

  De voordelen van zonnepanelen huren zijn terug te vinden in de directe besparing op de energierekening, de kosteloze investering in duurzaamheid en het feit dat de zonnepanelen na 10 jaar volledig in eigen beheer komen. Het huren van zonnepanelen is dan ook een laagdrempelige investering in een duurzame toekomst, thuis én voor de wereld. De zonnepanelen worden door Soly kosteloos op uw dak geïnstalleerd, waarna u met onze applicatie direct kunt bijhouden hoeveel geld u bespaart.

  Kennisbank

  Meer weten?

  Onze kennisbank staat vol met nuttige informatie over onze producten. Of u nu meer wilt weten over zonnepanelen of de thuisbatterij, dan wel de financiele voordelen of technische specificaties; we helpen u bij Soly graag verder met uitgebreide artikelen. Dat betekent dat u volledig op de hoogte bent van onze service en producten.
  cards knowhow icon icon
  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?
  “Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?” Het is een bekende vraag die men zichzelf stelt voorafgaand aan het kopen of huren van zonnepanelen.
  cards knowhow icon icon
  Hoeveel CO₂-uitstoot bespaart u met zonnepanelen?
  Wie kiest voor zonnepanelen geniet van verschillende voordelen. Zo bespaart u onder andere op de maandelijkse energiekosten. Maar hoeveel CO2-uitstoot bespaart u?
  cards knowhow icon icon
  Verschil tussen serie en parallel schakeling zonnepanelen
  “Mijn dak ligt voor een deel in de schaduw, maar ik wil wel graag zonnepanelen. Kan dat?”. Wat is het verschil tussen een serie- en parallelschakeling voor zonnepanelen?

  Kom in contact

  Wilt u meer weten over Soly? Onze adviseurs doen er alles aan om de zon bij u te laten schijnen. Aarzel niet en neem contact op met Soly.
  contact image