Ontdek de voordelen van een laadpaal thuis

Altijd een volle accu met de laadpaal thuis
Wilt u altijd gegarandeerd zijn van een volle accu voor uw elektrische auto? Daar kiest u voor de laadpaal thuis. Comfortabel en financieel voordelig zodra u de elektrische auto kunt opladen met de duurzame energie van uw zonnepanelen. Bespaar tot € 600,- per jaar door thuis te laden in plaats van op een publiek laadpunt. En natuurlijk zonder files.

Extra voordelig elektrisch laden 
Heeft u al zonnepanelen en een thuisbatterij? Goed nieuws! De laadpaal thuis staat in directe verbinding met de overige duurzame producten in huis. Dat maakt dat u nog minder afhankelijk bent van het energienet. Door op een gunstig moment te laden bent u dankzij de laadpaal thuis euro’s voordeliger uit, en dat iedere laadbeurt opnieuw.

Laad tot 6x sneller
Het indrukwekkende vermogen van de laadpaal thuis van Soly brengt u sneller onderweg.
Wist u dat het vermogen van de laadpaal thuis 6x hoger ligt dan die van een regulier stopcontact? Kies voor de garantie van een volle accu op ieder moment van de dag.
Extra voordelig laden
Het opladen van een elektrische auto is extra voordelig naarmate u meer van uw eigen zonne-energie kunt benutten.
Hoe meer stroom afkomstig is van uw zonnepanelen en thuisbatterij, des te minder hoeft u te betalen voor een volle accu. Bespaar tot 600 euro per jaar.
Slim energiemanagement
Zorgeloos uw elektrische auto opladen? Maak kennis met het energiemanagement van de Soly Brain.
De Soly Brain stuurt uw complete systeem automatisch aan. Daarmee laadt u op de goedkoopste momenten en bent volledig ontzorgd.
product background
product image

Soly Charge®

Maak kennis met de mogelijkheden van Soly Charge® van het bekende merk Wallbox. Een voortreffelijke combinatie van een minimalistisch design en superieure kwaliteit. We ontwikkelen onze laadpaal thuis in Europa, zodat u verzekerd bent van een goed product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

product usp icon
Tot wel 22 kWh laadvermogen
product usp icon
Robuuste kwaliteit in 4,8 kg gewicht
product usp icon
Hoogwaardige productie in Europa
product usp icon
Management via de Soly applicatie
Soly Charge®

Laadpaal thuis van Soly

Kies de laadpaal die aansluit op uw rijgedrag. U kunt kiezen voor een laadsnelheid van 7,4 kW en 22 kW. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Onze adviseurs helpen u graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin zullen we samen kijken naar uw laadbehoeften. Zo komen we altijd tot een geschikte laadpaal voor uw situatie. Extra leuk: Als klant van Soly ontvangt u nog eens €200 korting op de laadpaal thuis.

 

7,4 kW laadpaal

€ 2.350
Incl. installatie

1 fase aansluiting
2 jaar productgarantie
Volle accu in 9-12 uur
Inclusief Soly Brain De Soly Brain zorgt voor automatische aansturing van het systeem en geeft je direct inzicht.
Inclusief installatie

11 kW laadpaal

€ 2.550
Incl. installatie

3 fasen aansluiting
2 jaar productgarantie
Volle accu in 6-8 uur
Inclusief Soly Brain De Soly Brain zorgt voor automatische aansturing van het systeem en geeft je direct inzicht.
Inclusief installatie

22 kW laadpaal

€ 2.595
Incl. installatie

3 fasen aansluiting
2 jaar productgarantie
Volle accu in 3-4 uur
Inclusief Soly Brain De Soly Brain zorgt voor automatische aansturing van het systeem en geeft je direct inzicht.
Inclusief installatie
 •  
 •  
 •  
Soly App

Slimmer elektrisch laden

Monitoring op afstand
Dankzij de Soly app ziet u in een handomdraai het accuniveau van uw elektrische auto. Check eenvoudig hoe lang uw laadsessie nog duurt.

Beheer zelf uw laadvoorkeuren
U zit zelf achter de knoppen. Start met laden als uw zonnepanelen actief zijn of wanneer de stroomprijs laag is. Of start de laadsessie zodra u de stekker inplugt.

Bespaar op uw energierekening
Door slimmer te laden verkleint u de afhankelijkheid van het energienet en dus bent u in de praktijk altijd een stuk voordeliger uit.

De laadpaal thuis in 4 stappen

We verzorgen alles vanaf de aanvraag tot de installatie bij u thuis. De voortgang kunt u na het accorderen van de offerte blijven volgen in de Soly app.

1

Start uw aanvraag
Deel uw gegevens met Soly zodat we contact met u kunnen opnemen

2

Vrijblijvend adviesgesprek
We voorzien u van een persoonlijk advies op basis van uw wensen en situatie

3

Ontvang een vrijblijvende offerte
Na het adviesgesprek ontvangt u van uw adviseur een offerte voor de laadpaal thuis

4

Dag van installatie
Op de afgesproken dag verzorgen we de installatie van de laadpaal bij uw woning

Start online

Adviesgesprek aanvragen

Om een vrijblijvend adviesgesprek op te zetten, vragen we u om uw gegevens achter te laten. Een adviseur neemt spoedig contact met u op.

 • Een ervaren adviseur kijkt naar de beste oplossing voor uw situatie.
 • We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.
 • Na het gesprek voorzien we u van een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend

Afspraak inplannen

  Veelgestelde vragen laadpaal thuis

  Binnen onze veelgestelde vragen ziet u welke vragen al eerder de revue hebben gepasseerd. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met onze adviseurs.
  Wat is de actieradius van een elektrische auto?
   
  Elke elektrische auto beschikt over een accu die u moet opladen. De actieradius omschrijft het aantal kilometers dat u kunt rijden op een volledig opgeladen accu. Houdt u er wel rekening mee dat snelheid, rijstijl, heuvels of bergen en de buitentemperatuur invloed hebben op het al dan niet sneller leeglopen van de accu. Een rustige rijstijl, een beperkte constante snelheid en een voorverwarmde auto in de winter zorgen voor een grotere actieradius.
  Waarom Soly Belgium?
   
  Soly Belgium is een missie-gedreven organisatie. Wij willen zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken. Wat betekent dit? Soly wil dat iedereen kan genieten van goedkope, klimaatneutrale en decentrale energie. Dat doen we in Belgie momenteel primair voor de particuliere markt. We breiden ons aanbod steeds verder uit, zodat duurzaamheid een allesomvattend geheel wordt. Naast zonnepanelen en de thuisbatterij kiezen we daarom ook voor de laadpaal thuis en Soly Brain. We staan voor u klaar, en zetten in op een 100% duurzame toekomst. Ontdek meer over Soly.

  Contact met Soly

  Heeft u een vraag over de laadpaal thuis en wilt u graag iemand van Soly spreken? Geen probleem. Ontdek hoe u contact op kunt nemen.
  contact image