Installatiepartner

Versnel de groei van uw organisatie

Gekwalificeerde installateurs en elektriciens kunnen Soly installatiepartner worden. We bieden een bovengemiddelde vergoeding, volle agenda’s en verschillende trainingsmogelijkheden. Soly heeft als een van de weinige partijen een zekerheid om uit voorraad te kunnen blijven leveren: dit houdt in dat u altijd voldoende klussen heeft, afgestemd op uw beschikbaarheid. Daarnaast krijgt u als u zich nu aanmeldt € 10.000 startbonus per voltijd team. Lees hieronder meer over ons bedrijf, de voorwaarden en uw verantwoordelijkheden.

Waarom installatiepartner worden bij Soly?:

✓ Bovengemiddelde vergoeding;
✓ Betaling binnen 5 dagen
✓ Werken wanneer en waar u zelf wilt;
✓ Voldoende zonne-energie opdrachten;
✓ Training en financiële ondersteuning;
✓ iPad om de oplevering te voltooien;
✓ Startbonus van € 10.000,- per voltijd team

Installatiepartner Soly

Wij zorgen dat u een eigen organisatie-account hebt zodat u altijd inzicht heeft in uw klussen. Bent u even niet beschikbaar? Dan stelt u dat zelf in. Verder leveren we alles voor u aan. Een gevulde installatieagenda, de technische voorbereiding en het logistieke proces. Zo heeft u alle tijd om u te focussen op de uitvoering van de installaties.

Door onze unieke proposities en samenwerkingen, en doordat we constant bezig zijn om blije klanten te creëren, hebben we een betrouwbare toestroom van werk. Als Installatiepartner van Soly profiteert u dus van volle agenda’s en daarmee een stabiel, zeker inkomen. We vertellen u graag meer over de vergoedingen tijdens een persoonlijke (telefonische) kennismaking.

Oprichters Soly

"Duurzame samenwerking staat centraal"

“Soly maakt zonne-energie voor iedereen toegankelijk. Dit doen we op basis van unieke oplossingen, slimme processen en oprechte aandacht voor de klant. In dit proces omarmen we het duurzaam ondernemerschap.

We zijn afhankelijk van onze betrouwbare installatiepartners om onze missie te verwezenlijken. Een wereld die draait op zonne-energie. Daarom bouwen wij aan win-win samenwerkingen voor de lange termijn.”

_ Patrick & Milan van der Meulen

Extra voordelen

Training, financiële ondersteuning en handige administratie

Laat ons in u investeren. Tijdens de samenwerking hebt u doorlopend contact met onze kwaliteitsmanager. We maken een plan om constant te verbeteren met behulp van trainingen en analyses op klantervaringen. Loopt de samenwerking goed? Dan investeren we graag mee in de groei van uw onderneming en betalen wij de benodigde trainingen om uw organisatie nog verder te laten groeien. Daarnaast helpen wij graag met het werven van nieuwe medewerkers voor uw team.

U wilt niet te lang bezig zijn met de administratie. Daarom kan het team zelf met behulp van de installatie-app het project voorbereiden en opleveren. Hiervoor krijgt elk team een iPad, zodat dit realtime ingevuld kan worden. Upload gemakkelijk foto’s, geef een optionele beschrijving en teken samen met de klant voor oplevering. U krijgt gelijk een signaaltje dat de installatie succesvol is afgerond en wij betalen binnen 5 dagen uit. Zo hebt u altijd grip op de operatie. Ook als u met meerdere teams werkt.

Aanmelden als installatiepartner

01.

Telefonische intake

Zodra u uw gegevens achterlaat nemen we binnen 72 uur contact met u op. Telefonisch bespreken we de mogelijkheden van een samenwerking.

02.

Screening

U ontvangt een online vragenformulier waar u de benodigde documenten en certificaten kunt aanleveren zodat we een beter beeld krijgen bij de ervaring en technische onderbouwing.

03.

Persoonlijke kennismaking

Nadat de documentatie compleet is komen we graag bij u langs om alle ins en outs van de overeenkomst door te nemen. Ook bespreken we al uw parameters (regio, type projecten, aantal installaties etc.)

04.

Kick-off met het team

Wij organiseren een kick-off moment zodat iedereen bekend is met Soly en de betrokken medewerkers. Ook grijpen we dit moment aan om kleding uit te reiken.

05.

Aan het werk!

Het moment is daar! De eerste installaties. Wij gaan van start met de samenwerking en bespreken uiteraard voortdurend de voortgang.