Zonneconfigurator

Snel inzicht in uw kosten én besparing

Zonne-energie voor iedereen beschikbaar maken. Dat is onze missie. Om dat voor elkaar te krijgen, maken we zonnepanelen kopen voor iedereen zo makkelijk mogelijk. Een heel adviestraject door om uw prijs te weten te komen? Niet bij Soly. Met onze ZonneConfigurator weet u binnen één minuut wat het u gaat kosten. Vul de kortingscode van Benefits at Work in op de laatste pagina van de ZonneConfigurator voor uw 10% korting op de aanschafprijs.

Prijs

Hoe worden de kosten voor zonnepanelen opgebouwd?

Een inschatting van de prijs voor zonnepanelen wordt gebaseerd op de kale prijs voor het paneel, of een totaalprijs van alle zonnepanelen die op het dak passen. Dit kan per aanbieder verschillen. Bij Soly kiezen we ervoor om de totaalprijs aan te bieden, zodat u meteen een inschatting krijgt voor de prijs van zonnepanelen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. De totaalprijs is inclusief materiaalkosten en arbeidsuren.

En goed nieuws voor Benefits at Work* klanten! Als u bij ons zonnepanelen aanschaft, krijgt u nu 10% korting op de aanschafprijs. Vul op de laatste pagina van de ZonneConfigurator de kortingscode in om gebruik te maken van de korting. Deze vindt u op [bedrijfsnaam].benefitsatwork.be/login. Vul ‘Soly’ in de zoekbalk in, selecteer ‘Soly’ in de zoekresultaten en klik vervolgens rechts in het scherm op ‘genereer uw code’.

* Alle veelgestelde vragen over Benefits at Work vindt u hier.

Legplan

Hoeveel zonnepanelen passen op mijn dak?

Benieuwd hoeveel zonnepanelen op uw dak passen? Logisch, want dat bepaalt de aanschafwaarde en het toekomstige rendement. Gelukkig hoeft u hiervoor zelf geen ingewikkelde berekeningen te doen. Wij hebben hiervoor een tool ontwikkelt die realtime kan analyseren hoeveel zonnepanelen uw dak kunnen dragen en welke constructie daarbij het beste past. In een paar eenvoudige stappen staat uw persoonlijke aanbod klaar. Vergeet u niet de kortingscode in te vullen?

Installatie

Hoeveel tijd kost het installeren van zonnepanelen?

Hoeveel tijd de installatie van de zonnepanelen in beslag neemt, hangt natuurlijk af van het aantal panelen dat op uw dak wordt geplaatst. Bij circa 10 panelen, wordt de installatie meestal binnen een paar uren afgerond. Naarmate dit aantal toeneemt, dan kan het een dagdeel of een hele dag in beslag nemen. We kiezen hierin kwaliteit en zekerheid altijd boven snelheid. Zo zorgen we ervoor dat alles perfect werkt en u het maximale uit de zonnepanelen haalt.

Bereken uw voordeel online!

Bereken hoeveel zonnepanelen u opleveren!

Gratis en vrijblijvend
Duurzaam

Wij zetten de zon weer op 1!

Fossiele brandstoffen hebben ons veel gebracht, maar tegen een prijs. Ze hebben hun tijd gehad. Binnen tien jaar kunnen we de zon als energiebron weer op 1 hebben. Een sprong vooruit voor onze aarde, met de slimste, mooiste, sterkste energiebron die er is. Maar eigenlijk gewoon terug naar de bron die ons al miljoenen jaren van energie voorziet. Iedere grote verandering begint klein. Doet u mee om de zon weer op 1 te krijgen? Het kan.

Kom in contact

Interesse? Of heeft u nog vragen? Dan staan onze adviseurs voor u klaar. Aarzel niet en neem contact op met Soly.