Opslag

Efficiënt gebruik van zonne-energie

Een thuisbatterij kopen om tijdens de daluren van uw zonnepanelen toch nog gebruik te maken van voordelige zonne-energie? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bij Soly doen we er alles aan om zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken. En zodra duurzame energie van de zon eenmaal toegankelijk is gemaakt, doen we er alles aan om uw efficiëntie te maximaliseren. Dat doet u door de thuisbatterij te kopen. Wat we daarmee bedoelen? Dat verklaren we hier.

Voordelen

Waarom een thuisbatterij kopen?

Heeft u inmiddels al geruime tijd zonnepanelen op het dak liggen? Goed bezig! Daar heeft u óf gaat u nog veel profijt van hebben. Zonnepanelen genereren zonne-energie en leveren zo duurzame energie aan uw huishouden. Dankzij de duurzame stroom kunt u de vaatwasser, wasmachine en verlichting laten draaien. Toch bent u nog niet volledig onafhankelijk van het energienet. Zodra de zon ondergaat en uw zonnepanelen geen energie meer opwekken, moet u voor de stroom nog altijd een beroep doen op het energienet. Het efficiënte gebruik van uw ‘eigen’ zonne-energie ligt hierdoor – exclusief thuisbatterij – nog op slechts 30 tot 50 procent.

Kiest u ervoor de thuisbatterij te kopen, dan kunt u de efficiëntie van eigen zonne-energie verhogen. De batterij zal namelijk een overschot aan opgewekte zonne-energie overdag opslaan, zodat u die energie kunt gebruiken voor de momenten waarop uw zonnepanelen weer ‘uit’ staan. Daarmee stijgt het efficiënt gebruik van zonne-energie mét thuisbatterij naar 60 tot 80 procent. Een sterke verbetering.

Voordelen Soly Powercell

Waarom kiest u bij het kopen van een thuisbatterij voor Soly? Naast onze uitstekende voorwaarden en hoge kwaliteit, waar we het later op deze pagina nog over hebben, profiteer je bij Soly van de volgende voordelen:

Toekomstbestendig

Nu én in de toekomst biedt de thuisbatterij tal van voorzieningen, zoals een back-up bij een instabiel energienet. Wel zo prettig.

Modulair systeem

De Soly Powercell® is modulair. Je kunt het systeem dus altijd uitbreiden als in de toekomst een hogere opslagcapaciteit gewenst is.

Snelle levering

De vraag naar de thuisbatterij is inmiddels flink aan het toenemen. Koopt u de thuisbatterij nu al, dan profiteert u (nog) van een snelle levertijd.

Mogelijkheden

Kan ik de thuisbatterij los kopen?

Stel, u heeft uw zonnepanelen bij een andere leverancier gekocht (of gehuurd), kunt u dan toch kiezen voor een thuisbatterij van Soly? Dat kan! Onze thuisbatterij is modulair en is naadloos in te passen binnen ieder systeem. Dat betekent dat de thuisbatterij ook gewoon werkt met zonnepanelen van een andere leverancier. Wel zo’n prettig idee. Met de Soly Powercell bent u klaar voor een extra voordelige toekomst.

Energie-opslag

Wat is de opslagcapaciteit van de thuisbatterij?

De opslagcapaciteit van de thuisbatterij bepaalt hoeveel energie u tijdelijk kunt opslaan voor later gebruik. De Soly Powercell is verkrijgbaar in drie varianten met de volgende opslagcapaciteit: Powercell Populair (3,5 kWh), Powercell Plus (7 kWh) en de Powercell Premium (10,5 kWh). Daarnaast is de Powercell modulair en kunt u dus ook meerdere modules koppelen, om zo de opslagcapaciteit van de thuisbatterij verder te vergroten.

Investering

Wat is de thuisbatterij prijs?

De thuisbatterij prijs is een alles-inclusieve kostprijs, waar installatie en garantie inbegrepen zijn. Soly hanteert een progressieve vraagprijs, hetgeen betekent dat u in verhouding minder betaalt naarmate de opslagcapaciteit van de thuisbatterij groeit. Zo maken we het extra interessant om een volledig modulair en uitgebreid systeem te kopen, waarbij de thuisbatterij over voldoende opslagcapaciteit beschikt. Bovendien is dit passend voor iedere type zonnesysteem.

Powercell

Kostprijs thuisbatterij

We doen er alles aan om de ontwikkelingen rondom zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. Zo kunt u samen met ons besparen op uw energierekening en meebouwen aan de duurzame wereld van morgen. We geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies over de mogelijkheden van de thuisbatterij, zodat we zeker weten dat ons product aansluit op uw wensen.

Powercell® Populair

€ 5.400incl. btw

Opslagcapaciteit 3,5 kWh
Inclusief installatie
15 jaar productgarantie
Gegarandeerd 6.000 laadcycli
Voor gebruik tot 10 zonnepanelen

Powercell® Plus

€ 7.800incl. btw

Opslagcapaciteit 7 kWh
Inclusief installatie
15 jaar productgarantie
Gegarandeerd 6.000 laadcycli
Voor gebruik tot 15 zonnepanelen

Powercell® Premium

€ 9.600incl. btw

Opslagcapaciteit 10.5 kWh
Inclusief installatie
15 jaar productgarantie
Gegarandeerd 6.000 laadcycli
Voor gebruik vanaf 15 zonnepanelen
  •  
  •  
  •  

Eigenschappen batterij voor zonnepanelen

Wilt u meer weten over de eigenschappen en specificaties van een thuisbatterij? Dat begrijpen we bij Soly maar al te goed. De thuisbatterij is uitstekend in te passen binnen uw huishouden, en kan op termijn zelfs gaan communiceren met uw huishoudelijke apparaten. Dat betekent dat overtollige zonnestroom uit de thuisbatterij direct wordt ingezet wanneer uw vaatwasser of wasmachine moet draaien. Zo bent u extra efficiënt bezig. Ontdek meer over de eigenschappen van de thuisbatterij:

Specificaties Soly Powercell
✓ 3,5 kWh bruikbare capaciteit
✓ Afmetingen (b x h x d) – 43,0 x 77,5 x 18,8 cm
✓ Gewicht – 40,5 kg
✓ Batterij type – Lithium-ijzerfosfaat
✓ Garantie – 15 jaar garantie of 6.000 laadcycli

Inschrijven en offerte thuisbatterij

Wilt u een thuisbatterij kopen en graag een offerte op maat ontvangen? Schrijf u online in en ontvang een passend adviesgesprek van één van onze Soly-medewerkers. We kunnen u een vrijblijvend advies geven over de juiste opslagcapaciteit, passend bij uw huidige of toekomstige situatie. Bent u overtuigd door de voordelen van de thuisbatterij? Dan ontvangt u een offerte met specificaties.

    Kom in contact

    Wilt u graag met onze adviseurs spreken over de mogelijkheden van de thuisbatterij? Wij zitten voor u klaar!