Hoe doen we dat?

Persoonlijk en duurzaam advies

Korter dan u denkt, dat is hoe we ons proces graag omschrijven. Want zodra u wilt verduurzamen en geld besparen met zonnepanelen, dan schakelt u het liefst snel door. Goed bezig. Maar waar begint u in dat doolhof van aanbieders, producten en onbekende begrippen? Wij helpen u door het proces eenvoudig, overzichtelijk en vooral sneller te maken. Ontdek hoe we u in elke stap vanaf oriëntatie tot installatie ondersteunen op weg naar een duurzame zonnepaneleninstallatie op uw dak.

header image
Online

Snel inzicht in jouw kosten én besparing

Zonne-energie voor iedereen beschikbaar maken. Dat is onze missie. Omdat voor elkaar te krijgen, moet zonnepanelen kopen of huren net zo makkelijk worden als het bestellen van een nieuwe telefoon. Daarvoor hebben we de ZonneConfigurator ontwikkeld.

 

Volledig op maat

Advies over zonnepanelen

Zonnepanelen schaft u aan voor de komende dertig jaar. Geen beslissing dus die over een nacht ijs gaat. Omdat zonnepanelen een grote investering zijn, wilt u het beste advies.

We nemen de tijd om samen naar uw situatie te kijken. Onze adviseurs rijden niet met een auto door het land, maar geven online advies. Op deze manier is ons advies zo toegankelijk, nauwkeurig en duurzaam mogelijk.

Via uw computer kijkt u mee op het beeldscherm van onze adviseur. U bespreekt op basis van realtime gegevens hoeveel zonnepanelen u nodig hebt, welke omvormer het beste past en waar de bekabeling langsloopt.

ZonneConfigurator Soly

Zo werkt het

Bereken hoeveel zonnepanelen u opleveren!

Gratis en vrijblijvend
01.

Bereken uw prijs

Met onze ZonneConfigurator ziet u binnen drie minuten precies wat voor u het meest belangrijk is: hoeveel stroom u kunt opwekken, hoeveel dat u kost én wat u daarmee bespaart.

02.

Vrijblijvend adviesgesprek

Tevreden? Dan kunt u een kort en vrijblijvend adviesgesprek inplannen om het voorstel door te nemen, het legplan te bepalen, eventuele vragen te beantwoorden en het voorstel naar wens aan te passen.

03.

Definitieve offerte

Zo heeft u binnen een mum van tijd uw voorstel, volledig op maat. Akkoord? Super. Dan liggen de zonnepanelen al binnen enkele weken op uw dak.

Snel en overzichtelijk

Uw opbrengst en besparing

Onze adviseurs berekenen met speciale software en luchtfoto’s precies wat u nodig heeft om het maximale uit uw dak en zonnepanelen te halen. Daarbij houden we rekening met deze factoren:

✓ De richting van het dak ten opzichte van het zuiden
✓ De hellingshoek van het dak
✓ Hoeveel zon in een jaar op het dak schijnt
✓ Eventuele schaduwobjecten

We sturen u na het adviesgesprek een offerte toe met daarin alles wat u wilt weten, zoals de producten, de opbrengst en terugverdientijd. Zo kunt u alles nog eens rustig doorlezen voordat u een besluit neemt.

Het echte werk

Zonnepanelen installatie

Helemaal klaar voor uw eigen, goede energie? Na het tekenen plannen we direct een installatiedag. De installateurs staan dan al binnen 4 weken op de stoep!

Binnen één werkdag monteren ze de zonnepanelen op uw dak, trekken ze de bekabeling, hangen ze de omvormer op en zorgen ze dat alles in de meterkast klopt. Ze gaan niet weg zonder alles netjes opgeruimd te hebben.

Vanaf de installatiedag kunt u via de monitoring-app zien hoeveel zonne-energie uw zonnepanelen opwekken. Elke volgende maand zie u dat u veel minder geld voor uw stroom betaalt. Het grote genieten is begonnen.

Contact met Soly

Onze ZonneAdviseurs zitten voor u klaar en helpen u graag met een persoonlijk advies voor zonnepanelen.
contact image