Brussel

Kiezen voor zonne-energie

Wilt u meer weten over zonnepanelen in Brussel? Dan bent u bij Soly op de juiste plek. Brussel is de hoofdstad van België en het Gewest telt circa 560.000 private huishoudens. Lang niet alle huishoudens beschikken al over zonnepanelen. Vanuit de Brusselse regering heeft men ten doel gesteld om in 2025 de uitstoot van broeikasgassen met zeker 30% te verlagen. Een mooie uitdaging, waar u dankzij zonnepanelen een belangrijke bijdrage aan kunt leveren. En aangezien u momenteel nog gebruik kunt maken van een interessante premie, is investeren in zonnepanelen extra interessant.

header image
Werkwijze

Zonnepanelen in Brussel

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van zonnepanelen, dan helpen we u graag kiezen. In beide gevallen begint u vanaf dag 1 met besparen op uw energierekening en draagt u bij aan een groene omgeving. Zowel bedrijven als particulieren zijn actief op zoek naar manieren om te verduurzamen. En dat belangrijk, want zoals u weet is de energiemarkt al enige tijd oververhit en u betaalt de prijs. Reden genoeg om in combinatie met een aantrekkelijke premie te kiezen voor zonnepanelen.

Wilt u weten wat u nu en straks kunt besparen met zonnepanelen? Er is geen tijd te verliezen. Wij maken met onze online ZonneConfigurator uw persoonlijke situatie inzichtelijk. Binnen één minuut weet u meer. Soly biedt u een indicatieve opbrengst, kosten weergave en terugverdientijd. Dat wordt gevolgd door een vrijblijvend aanbod. Interessant? Dan komen we graag in contact.

Bereken hoeveel zonnepanelen u opleveren!

Gratis en vrijblijvend

Brussel zet vol in op zonne-energie

De laatste jaren begint Brussel zich te onderscheiden op het gebied van zonne-energie. Sinds 2020 is in achtereenvolgende jaren een record aantal installaties van zonnepanelen zichtbaar. Dat betekent dat Brussel vertrouwt op de kracht van fotovoltaïsche zonne-energie, en voor een goede reden. Het is een duurzame investering met korte terugverdientijd. Wel zo prettig als u al op korte termijn wilt profiteren in de vorm van een lagere energierekening, en vervolgens nog tientallen jaren wilt ‘verdienen’ met zonne-energie. De tendens van een stijgend aantal installaties van zonne-energie in Brussel zal zich in de komende jaren – zeker door de invloed van de premie op zonnepanelen – nog verder omhoog bewegen.

Zonnepanelen huren of kopen

Het is de missie van Soly om zoveel mogelijk mensen mee te laten profiteren van zonne-energie. En dat kan. Zo kunnen huishoudens naast het kopen van zonnepanelen ook kiezen voor zonnepanelen huren. Een concept waarmee u zonder initiële kosten zonnepanelen kunt laten installeren. Vervolgens betaalt u voor de looptijd van 10 jaar een vast huurbedrag per maand, waar we gedurende de overeenkomst niet aan tornen. Ook kunt u de zonnepanelen in een eerder stadium overnemen. Daarmee maken we de weg vrij voor meer huishoudens om te genieten van alle voordelen van zonnepanelen.

Voordelen

Voordelen zonnepanelen in Brussel

Brussel is als hoofdstedelijk Gewest al enkele jaren één van de landelijke aanjagers van de energietransitie. Stapt u samen met duizenden andere huishoudens over op groene energie van de zon? Dat kan bij Soly heel eenvoudig. Wat zijn de belangrijkste voordelen van zonnepanelen?

  • ZonneConfigurator: bereken online uw voordeel uit zonnepanelen. De snelste weg om erachter te komen hoeveel u kunt besparen;
  • Korte terugverdientijd: gemiddeld heeft u de investering in zonnepanelen binnen 7 tot 8 jaar weer terugverdiend. Een logische stap;
  • Duurzame wereld: dankzij zonnepanelen bent u minder afhankelijk van fossiele en grijze energiebronnen. Kies vandaag nog voor groen.

Samen maken we de wereld een stukje duurzamer, terwijl we tegelijk geld verdienen met duurzame energie. Bij Soly adviseren we u graag voor, tijdens en na de installatie over de kansen om nóg meer te halen uit zonne-energie.

Stappenplan zonnepanelen in Brussel

Bereken hoeveel zonnepanelen u opleveren!

Gratis en vrijblijvend
01.

Start in de ZonneConfigurator

Binnen de ZonneConfigurator kunt u volledig vrijblijvend bekijken wat de mogelijkheden zijn van zonnepanelen op uw adres. Vul uw gegevens in, zoals uw stroomverbruik en type dak, en ontvang een overzicht van uw persoonlijke situatie.

02.

Persoonlijke offerte

Vervolgens ontvangt u een persoonlijk aanbod op maat. Hierin staat kort weergegeven wat u zojuist in de ZonneConfigurator heeft ingevuld, in combinatie met een vrijblijvend aanbod. Tevreden? Dan gaan we naar de volgende stap.

03.

Klaar om te installeren

Samen plannen we een adviesgesprek in. Hierin nemen we alle tijd om uw voorkeuren te bespreken. Bent u nog steeds tevreden? Dan gaan we de installatie van uw zonnepanelen - na akkoord - zo spoedig mogelijk inplannen.

Duurzaam voordeel

Zonnepanelen en thuisbatterij

Wist u dat zonnepanelen perfect gecombineerd kunnen worden met de thuisbatterij? Momenteel is het aanbod van thuisbatterijen nog vrij beperkt, maar de komende jaren gaat de thuisbatterij een prominente rol spelen in de markt van zonne-energie. Wilt u efficiënter gebruikmaken van uw zelf-opgewekte zonne-energie, dan is de zogenoemde home battery een uitstekende optie. Bij Soly kunt u nu al een aanvraag doen voor de thuisbatterij. Maak kennis met de mogelijkheden van morgen.

Kom met ons in contact

Wilt u meer weten over Soly als bedrijf of onze mogelijkheden verder ontdekken? U kunt onze adviseurs altijd bellen om kennis te maken.
contact image