Bent u op zoek naar de beste zonnepanelen in Oost-Vlaanderen? Welkom bij Soly. Wij zijn uw regionale partner voor de installatie van zonnepanelen. Onze werkwijze is net iets anders dan u allicht bent gewend; het voortraject doorloopt u grotendeels online. Zo kunnen we met onze ZonneConfigurator op afstand inzichtelijk maken wat uw investering, opbrengst en potentiële terugverdientijd zal zijn. Volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Ontdek meer over zonnepanelen in Gent.

Voordelig zonnepanelen in Gent

Wilt u zich nu alvast voorbereiden op een duurzame toekomst, terwijl u op hetzelfde moment veel geld bespaart op uw energierekening? Dan kiest u voor zonnepanelen. De omstandigheden voor zonnepanelen zijn in ieder geval goed: met ruim 2.200 zonuren per jaar in Gent bestaat er een uitstekend potentieel. Een potentieel waar u binnen uw huishouden volop van kunt profiteren. Bij Soly stemmen we het aantal zonnepanelen af op uw jaarlijkse energieverbruik. Zo bent u in staat om volledig energieneutraal te leven.

Wilt u weten hoe we dat doen? Maak vrijblijvend gebruik van de ZonneConfigurator. Een handige simulator die op afstand voor u aan het werk gaat. Op basis van uw gegevens voorzien we u van een scherpe indicatie met betrekking tot de potentiële opbrengst en terugverdientijd van zonnepanelen. En dat allemaal binnen één minuut. Bent u blij? Dan gaan we graag voor u aan de slag. 

Dakscan zonnepanelen

Dakscan zonnepanelen

  1. invullen adres en plaatsnaam
  2. deel uw jaarlijkse stroomverbruik
  3. invullen hellingshoek en oriëntatie van uw dak

Op basis van uw gedeelte informatie genereert de ZonneConfigurator een persoonlijk aanbod. Hierin kunt u direct aflezen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft, delen we de terugverdientijd en ziet u de potentiële opbrengst uit zonnepanelen op uw adres. Handig en snel.

Zonnepanelen en thuisbatterij

Een handig één-tweetje

Zonnepanelen zijn leuk, maar u heeft ook nog wel eens te maken met een overschot aan stroom. De stroom die u niet verbruikt kunt u voor een vast bedrag terugleveren aan het energienet, maar het geldende tarief is vrijwel altijd lager dan de prijs die u betaalt voor het afnemen van energie. Dat is jammer, toch? Met de thuisbatterij kunt u de stroom die u niet nodig heeft tijdelijk opslaan. Zodra de zon onder is en uw zonnepanelen geen stroom opwekken, dan schakelt u effectief over op de thuisbatterij. Efficiënt en gemaakt voor de toekomst.

Zonnepanelen huren of kopen in Gent

Gent is goed bezig. Al enkele jaren op rij worden er records gebroken als het gaat over de installatie van zonnepanelen. En dat wordt met de premie op zonnepanelen nog leuker. Hier kunt u nog zeker tot 2025 een beroep op doen, en hoe eerder u erbij bent, des te hoger de premie waar u recht op hebt. Wist u dat u bij Soly kunt kiezen tussen zonnepanelen kopen en zonnepanelen huren? Kiest u voor huren, dan betaalt u geen initiële kosten en geniet toch van alle voordelen van zonne-energie. Let op: wanneer u kiest voor het huren van zonnepanelen, dan kunt u geen beroep doen op de premie voor zonnepanelen.

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we u vragen al voorzien van een gepast antwoord.

  • Hoe werkt een zonnepaneel?

  • Kan ik een premie krijgen op zonnepanelen?

  • Kan ik beter zonnepanelen huren of kopen?

  • Is er een premie voor de thuisbatterij?

  • Hoe kan ik de premie op thuisbatterijen aanvragen?

  • Wat doet de omvormer?

Contact opnemen

Heeft u interesse in zonnepanelen in Gent, maar wilt u eerst nog iets meer informatie over de mogelijkheden. Uiteraard zitten onze klantadviseurs dan voor u klaar.

Contact