Bent u op zoek naar informatie over zonnepanelen in Leuven of de regio? Dan vertellen we u graag meer. Zonne-energie afkomstig van zonnepanelen op uw dak zorgen ervoor dat u minder afhankelijk bent van het energienet, en dus bespaart u in potentie veel geld op uw energierekening. Vaak heeft u de investering in zonnepanelen binnen 7 jaar weer terugverdiend. Daarna geniet u nog zeker 23 jaar van duurzame zonne-energie van eigen huis. Ontdek meer over de mogelijkheden van zonnepanelen in Leuven.

Zonnepanelen in Leuven

Dit is waarom

Leuven is een Universiteitsstad met ruim 100.000 inwoners. De stad wil in 2050 volledig klimaatneutraal zijn, en heeft daarom nu alvast plannen gemaakt om de CO₂-uitstoot in 2030 flink te verlagen. Door te kiezen voor zonnepanelen kunt u hier een grote bijdrage aan leveren. Zonne-energie is groen, waardoor u minder gebruik hoeft te maken van het ‘grijze’ energienet. Het verkleinen van onze afhankelijkheid van fossiele energiebronnen is natuurlijk altijd een goede eerste stap naar een duurzame toekomst. Doet u mee?

Wilt u zonnepanelen kopen of huren in Leuven? Bij Soly pakken we dat net even iets anders aan. Bij ons doorloopt u het voortraject volledig online. U krijgt geen verkoper over de vloer om u iets te verkopen, maar kunt met onze ZonneConfigurator wél binnen één minuut zien wat uw kosten, opbrengst en terugverdientijd op zonnepanelen is op uw adres. Geheel vrijblijvend. Bent u tevreden met ons aanbod? Dan komen we uiteraard graag met u in contact.

Hoe werkt de ZonneConfigurator?

Op uw pc, tablet of smartphone bepalen of zonnepanelen interessant zijn, is dat niet een beetje vreemd? Van oudsher houden we er in België van om iemand over de vloer te hebben. Een gezicht bij de stem te hebben. Maar vaak is dat tijdrovend en heel commercieel. Wij baseren ons uitsluitend op de informatie die u met ons deelt, en bieden u vervolgens een aanbod op maat aan. Simpel, doeltreffend een sneller dan u bent gewend.

Dakscan zonnepanelen

Stap 1: Wat is uw straatnaam en woonplaats?
Stap 2: Wat is uw jaarlijkse stroomverbruik?
Stap 3: Wat is de hellingshoek en oriëntatie van het dak?
Stap 4: Overzicht van de opbrengst en terugverdientijd van zonnepanelen op uw adres

U kunt de ZonneConfigurator binnen één minuut door wandelen, maar natuurlijk kunt u ook alle tijd nemen. De keuze voor zonnepanelen is namelijk een belangrijke; één waar u de komende 30 jaar plezier van gaat hebben. Ontdek alle mogelijkheden bij Soly.

 

Zonnepanelen met thuisbatterij

Een duurzame keuze

Wilt u efficiënter gebruik maken van de zonnepanelen op uw dak? Dan adviseren we u om ook de thuisbatterij te kopen. Deze extra optie hebben we toegevoegd aan de ZonneConfigurator. Waarom is dit een verstandige keuze? Onze zonnepanelen wekken overdag de meeste stroom op, maar dan zijn we niet altijd thuis. Uit onderzoek blijkt dat we ’s avonds in verhouding de meeste stroom gebruiken, maar dan zijn de zonnepanelen vaak niet meer actief. Dankzij de thuisbatterij kunt u het overschot aan stroom dat u overdag opwekt, tijdelijk opslaan in de accu.

Wanneer u ’s avonds weer stroom nodig hebt, hoeft u niet een beroep te doen op het (kostbare) energienet, maar kunt u de eigen zonne-energie uit de thuisbatterij inzetten.

Zonnepanelen huren of kopen in Leuven

Heeft u nog geen keuze kunnen maken tussen zonnepanelen huren en zonnepanelen kopen? Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Wist u dat u voor het huren van zonnepanelen bij Soly geen initiële kosten hoeft te betalen. Dat maakt het financieel interessant. Ook staat Soly in de eerste 10 jaar garant voor garanties en verzekeringen. Een prettige constructie. Onze klantadviseurs vertellen u graag meer over beide mogelijkheden.

Onze veelgestelde vragen

Wellicht staat het antwoord op uw vraag hier wel tussen.

  • Hoe werkt een zonnepaneel?

  • Kan ik beter zonnepanelen huren of kopen?

  • Kan ik een premie krijgen op zonnepanelen?

  • Is er een premie voor de thuisbatterij?

  • Wat brengt een zonnepaneel op?

  • Wat doet de omvormer?

  • Wat is het vermogen van de thuisbatterij?

Contact met Soly

Wilt u graag contact met één van onze klantadviseurs? Geen enkel probleem! Wij zitten voor u klaar.

Contact