Investering

Wat kosten 20 zonnepanelen?

De prijs voor 20 zonnepanelen varieert van € 10.000,- tot € 10.750,- na teruggave van premies. Met dit zonnesysteem gaat u jaarlijks ruim 9.500 kWh aan zonne-energie opwekken op uw adres, en dit staat gelijk aan een besparing van € 3.350 per jaar. Met de capaciteit van 20 zonnepanelen kunt u een groot huishouden voorzien van voldoende stroom, volledig elektrisch koken en zelfs nog een eigen laadpaal aan huis overwegen. Wij vertellen u meer over de kosten en opbrengst van 20 zonnepanelen op uw adres.

header image
Voordelen

Waarom 20 zonnepanelen bij Soly?

De knoop doorhakken en kiezen voor een zonnesysteem met 20 zonnepanelen, dat wilt u niet overhaasten. We begrijpen dat bij Soly heel goed. U wilt de beste prijs/kwaliteit verhouding, en dan met name een systeem dat garant staat voor zonnepanelen met een hoge opbrengst. Daarom hebben we besloten om het voortraject transparant en efficiënt te maken. We kiezen ervoor om het voortraject online plaats te laten vinden. Hier kunt u op basis van uw adres inzicht krijgen in de kosten, opbrengst en terugverdientijd van 20 zonnepanelen.

Dat zonnepanelen voordelig zijn, dat is inmiddels ruim bekend. Dankzij zonnepanelen bent u minder afhankelijk van het dure energienet, en dus van fossiele brandstoffen. Het past wat dat betreft prima binnen de energietransitie. Maar dat is niet het enige; zonnepanelen zorgen ervoor dat u zonne-energie opwekt, en die energie is veel voordeliger. Daarbij profiteert u bij de aankoop van zonnepanelen van een relatief korte terugverdientijd. Bij 20 zonnepanelen is die terugverdientijd slechts 4 tot 5 jaar. Een gouden kans om thuis te verduurzamen en op de lange termijn veel geld te besparen én verdienen.

Digitaal

Dakscan 20 zonnepanelen

Binnen het voortraject neemt u deel aan de online dakscan voor 20 zonnepanelen. Dit is volledig vrijblijvend. Wij hebben slechts een aantal gegevens van uw nodig om een prognose te kunnen maken van de kosten, opbrengst en terugverdientijd van zonnepanelen. Zo vult u uw adres in, deelt uw huidige én verwachte stroomverbruik, en geeft ons informatie over de oriëntatie, hellingshoek en het type dak van uw woning. Tot slot ontvangt u onze vrijblijvende offerte in een handig overzicht.

Zonnepanelen

Offerte en installatie

Bent u blij met ons voorstel? Dan krijgt u de kans om een (nog altijd gratis) vervolggesprek in te plannen met één van de Soly-adviseurs. Dit betreft een zoom-meeting, waarin we u op afstand meenemen in de mogelijkheden van 20 zonnepanelen op uw dak. Hieruit volgt een op maat gemaakt legplan voor de zonnepanelen, de keuze voor het type systeem (parallel of serieel) en aanvullende aspecten voor installatie. Blij? Dan kunt u het aanbod online ondertekenen en plannen wij alvast een datum in voor de installatie van uw zonnepaneleninstallatie.

Bereken hoeveel zonnepanelen u opleveren!

Gratis en vrijblijvend
Huur

Prijs 20 zonnepanelen huren

Kies samen met Soly voor hét laagdrempelige alternatief voor kopen: zonnepanelen huren. Het is onze missie om zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken. Dat lukt alleen als we ook echt iedereen een financiële kans geven om zonnepanelen op het dak te laten installeren. Hoe werkt het huren van 20 zonnepanelen?

U betaalt binnen het concept zonnepanelen huren geen aanbetaling, en toch installeren we de zonnepanelen op uw dak. Zo maken we de keuze voor zonnepanelen een stukje laagdrempeliger. Wel bepalen we vooraf een vaste prijs voor het huren van de 20 zonnepanelen. Dit is een maandbedrag. Wanneer u 20 zonnepanelen huurt, dan betaalt u bijvoorbeeld circa € 210 per maand. De opbrengst uit zonnepanelen ligt gemiddeld altijd hoger, waardoor u – net als bij zonnepanelen kopen – bij aanvang al start met het besparen op uw energierekening. Wel zo prettig.

De periode voor het huren van zonnepanelen is 10 jaar. Na deze periode kunt u het zonnesysteem voor een aantrekkelijke prijs overnemen, de huurperiode verlengen of het systeem laten verwijderen. Wij adviseren u graag over de aanvullende mogelijkheden van zonnepanelen huren.

Kom in contact

Wilt u meer weten over de voorwaarden om 20 zonnepanelen te kopen of huren bij Soly, of heeft u een andere vraag? Onze adviseurs zitten voor u klaar!
contact image