Wilt u optimaal profiteren van de enige onuitputtelijke energiebron op aarde, de zon? Dan kiest u in Oostende voor zonnepanelen van Soly. Zonne-energie is voordelig, duurzaam en een perfect alternatief voor de dure stroom van het energienet. Wanneer u kiest voor zonnepanelen in Oostende dan heeft u nog een belangrijk voordeel: u geniet ieder jaar van bovengemiddeld veel zonuren ten opzichte van andere regio’s in België. Stapt u samen met Soly over?

Waarom zonnepanelen in Oostende?

Oostende: de Koningin der Badsteden. En meer dan voldoende potentieel om zonne-energie op te wekken vanaf uw eigen dak. Wist u dat het gemiddeld aantal zonuren per jaar in Oostende ruim boven de 2.500 zonuren ligt? Dankzij zonnepanelen op uw dak kunt u vanaf dag 1 besparen op uw energiekosten en profiteren van alle voordelen van zonne-energie. Met het klimaatplan ‘Leefbaar Oostende’ wil de stad in de komende jaren flink investeren in duurzaamheid. Daar kunt u als inwoner van de stad en regio een aanzienlijke bijdrage aan leveren door te kiezen voor zonnepanelen in West-Vlaanderen.

Natuurlijk wilt u graag meer weten over de kosten, opbrengst en terugverdientijd op zonnepanelen. Dat doen we net even iets anders dan u allicht gewend bent. We komen niet meer bij u langs, maar laten u vrijblijvend gebruikmaken van de ZonneConfigurator. Op basis van uw locatie, in dit geval Oostende, kunnen we u voorzien van een scherpe indicatie met betrekking tot de opbrengst van zonnepanelen op uw adres.

Dakscan zonnepanelenWerkwijze ZonneConfigurator

Online bepalen of u zonnepanelen wilt kopen of huren, is dat niet raar? De Belgische markt is op zichzelf ingericht op een naam en gezicht, wat net zoveel wil zeggen als: wij willen graag iemand over de vloer hebben. Bij Soly redeneren we op een andere manier: bezoekjes kosten veel tijd en onnodig geld, terwijl u niet altijd het juiste gevoel krijgt. Dankzij de ZonneConfigurator volbrengen we de eerste fase van het aankoopproces online. Dat is sneller, efficiënter en duurzamer. Wij hoeven u niks te verkopen; dat doet het product. Hoe werkt het?

 1. Vul uw straat- en plaatsnaam in
 2. Deel uw jaarlijkse stroomverbruik
 3. Invullen daktype, oriëntatie en hellingshoek
 4. Overzicht kosten, opbrengst en terugverdientijd.

De ZonneConfigurator kunt u binnen enkele minuten doorlopen, en dat is volledig gratis en vrijblijvend. Bent u tevreden met ons aanbod? Dan komen we uiteraard graag in contact om de mogelijkheden van zonnepanelen op uw adres te bespreken. Daarna kan het snel gaan. Maak daarom nu gebruik van onze online simulator voor zonnepanelen en bereken uw voordeel.

Ook een thuisbatterij kopen?

De perfecte aanvulling op het systeem

De meeste mensen hebben inmiddels wel gehoord van de thuisbatterij. Met dit apparaat kunt u het overschot aan opgewekte zonnestroom van uw dak tijdelijk opslaan. De meeste stroom in huis gebruiken we echter pas in de avonduren, en vaak is de zon dan onder en wekt u dus geen zonne-energie meer op. Met de opgeslagen stroom uit de thuisbatterij maakt u gelukkig alsnog gebruik van eigen opgewekte zonnestroom, en hoeft u geen stroom af te nemen van het net. Dat scheelt u veel geld in de portefeuille.

Zonnepanelen huren of kopen in Oostende

Twijfelt u nog over de mogelijkheden van zonnepanelen? Wij vertellen u graag meer. Veel van onze klanten kiezen direct voor zonnepanelen kopen. Zij krijgen de zonnepanelen volledig in eigen beheer en maken bij de aanschaf gebruik van de premie op zonnepanelen. Financieel aantrekkelijk. Maar, niet iedereen heeft direct het geld klaarliggen om zonnepanelen te kopen. In dat geval kunt u bij Soly ook kiezen voor zonnepanelen huren. Dat brengt diverse voordelen met zich mee:

 • Geen initiële kosten voor installatie zonnepanelen
 • Garantie en verzekeringen worden door Soly geregeld
 • Vanaf dag 1 geniet u van alle voordelen van zonnepanelen

Binnen het huurconcept betaalt u maandelijks een vooraf afgesproken huurbedrag, zonder verrassingen en met de hoogste opbrengst zonnestroom.

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op uw vraag hier tussen?

 • Hoe werkt een zonnepaneel?

 • Hoe weet ik of mijn dak geschikt is?

 • Hoeveel CO₂-uitstoot bespaar ik met zonnepanelen?

 • Kan ik een premie krijgen op zonnepanelen?

 • Waarom zou ik kiezen voor 100% zelfvoorzienend?

Onze service

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantadviseurs, zij zitten voor u klaar!

Contact