Investering

Zonnepanelen kopen of huren

Heeft u interesse in zonnepanelen in West-Vlaanderen? Een goede keuze! Zet samen met Soly de stap naar een duurzame toekomst waarin we profiteren van 100% groene energie. De zonnemarkt is in de afgelopen periode buitengewoon snel gegroeid. Steeds meer mensen zien de voordelen van het onafhankelijk energie opwekken, waarmee u minder afhankelijk bent van het energienet. Dat scheelt u veel geld op uw energiefactuur en bovendien is het een goede keuze voor de wereld om ons heen. Maak kennis met de mogelijkheden van zonne-energie in West-Vlaanderen.

header image
Digitaal

Digitaal legplan zonnepanelen

Zo doen we dat bij Soly. Een efficiënte werkwijze om u binnen één minuut meer te kunnen vertellen over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw adres. Wat u daarvoor moet doen? Het is heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is gebruikmaken van onze online ZonneConfigurator. Hier kunnen we aan de hand van uw adres, uw geschatte jaarlijkse energieverbruik en uw type dak een inschatting maken van de opbrengst, kosten en terugverdientijd van zonnepanelen. Alles online, vrijblijvend en meestal binnen één minuut. Weten waar u aan toe bent.

Oriëntatie en hellingshoek zonnepanelen
Om ervoor te zorgen dat u straks zoveel mogelijk zonne-energie gaat opwekken, is het belangrijk om kritisch te kijken naar de oriëntaties en hellingshoek van uw dak. In de ideale situatie is uw dak gericht op het Zuiden en is de hellingshoek ergens tussen de 30 en 35 graden. Daarmee zal u zowel tijdens de zomer als in de andere jaargetijden profiteren van een hoge opbrengst van zonnepanelen. Hoe komt dat tot stand?

Regio met meeste zonuren België

West-Vlaanderen

Wist u dat u in West-Vlaanderen – ten opzichte van andere regio’s in België – geniet van de meeste pure zonuren per jaar? Dat betekent dat uw zonnepanelen na installatie net even iets beter renderen en u meer geld kunt besparen. Wel zo leuk! Wilt u binnenkort nóg meer genieten van de zon achter het huis én op het dak? Ontdek wat er mogelijk is met zonnepanelen op uw adres. Profiteer van de duurzame mogelijkheden van vandaag de dag. Op uw eigen manier, tempo en voorwaarden.

Kopen & Huren

Wat kosten zonnepanelen?

Bent u benieuwd naar de kosten voor zonnepanelen op uw dak? Wij geven u vooraf – geheel vrijblijvend – een scherpe indicatie van hetgeen uw zonnepanelen gaan kosten. Maar nog belangrijker: wat uw zonnepanelen gaan opleveren! Een investering in de toekomst met twee verschillende concepten: zonnepanelen kopen en zonnepanelen huren. Daarmee maken we de duurzame keuze voor zonnepanelen voor iedereen toegankelijk.

Bereken hoeveel zonnepanelen u opleveren!

Gratis en vrijblijvend
Voordeel

Besparen met zonnepanelen in West-Vlaanderen

Energie is de laatste tijd flink duurder geworden. Hoe eerder u onafhankelijk kunt wonen van het bestaande energienet, des te beter is dit voor uw portemonnee. U gaat namelijk vanaf de eerste dag minder energie afnemen van het energienet, en zo flink besparen op uw jaarafrekening. Daarnaast maakt u ook nog eens gebruik van 100% schone energie. Daarmee geven we ook een stukje goeds mee aan de wereld om ons heen. Besparen met zonnepanelen in West-Vlaanderen? Het kan.

Zonnepanelen en de thuisbatterij
De totaaloplossing voor de toekomst? Uw zonnepanelen in West-Vlaanderen combineren met de thuisbatterij. Een overschot aan energie kunt u nu nog injecteren op het energienet, maar dit gaat op termijn grotendeels veranderen. Het is prettig om uw overschot aan energie dan te kunnen opslaan op de thuisbatterij. Daarmee kunt u ’s avonds, wanneer de zon niet schijnt, een beroep doen op uw eigen groene stroom. Zo zorgen we er samen voor dat u nóg efficiënter omgaat met de energie van de zon. Zonnepanelen en een thuisbatterij in West-Vlaanderen. Ontdek meer over de combinatie zonnepanelen en een thuisbatterij.

Kennisbank

Meer achtergrond

Wilt u meer weten over de specificaties, techniek en mogelijkheden achter onze duurzame concepten? In onze kennisbank gaan we net iets dieper in op de materie. Zo blijft u volledig op de hoogte. We hebben alvast drie artikelen voor u uitgelicht.
cards knowhow icon icon
Hoeveel CO₂-uitstoot bespaart u met zonnepanelen?
Wie kiest voor zonnepanelen geniet van verschillende voordelen. Zo bespaart u onder andere op de maandelijkse energiekosten. Hoeveel CO2-uitstoot bespaart u daarnaast?
cards knowhow icon icon
Moet u zonnepanelen schoonmaken?
Wanneer u zonnepanelen op het dak heeft liggen, dan wilt u natuurlijk profiteren van het optimale rendement. Moet u daarom zonnepanelen periodiek schoonmaken?
cards knowhow icon icon
Wat zijn de beste maanden voor zonnepanelen?
We zijn rondom de installatie van zonnepanelen altijd bezig om te zorgen dat u geniet van het optimale rendement. Wat zijn de beste maanden voor zonnepanelen?

Kom in contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen in Oost-Vlaanderen? Dan zijn we er voor u. Maar ook als u een andere vraag heeft, dan helpen we u bij Soly graag verder.
contact image