Wilt u de opbrengst uit zonnepanelen online calculeren? Een goede keuze! Wel kan het nieuw voor u zijn. Voorheen kwamen we altijd langs met een adviseur om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. Wel prettig en persoonlijk, maar lang niet altijd efficiënt. En dat is juist waar de markt nu behoefte aan heeft: snelheid, efficiency en transparantie. Daarom kunt u bij Soly de opbrengst uit zonnepanelen online calculeren.

Opbrengst zonne-energie berekenen achter de computer 

Dat is helemaal van deze tijd. Ongeacht of u kiest voor zonnepanelen kopen of huren, we zorgen er dankzij onze ZonneConfigurator voor dat u binnen één minuut weet wat u kunt besparen met de overstap naar zonnepanelen op het dak. Uiteraard heeft u nog steeds contact met een persoonlijk adviseur. Wij bellen u namelijk vrijblijvend op, op basis van de door u opgegeven voorkeuren in de ZonneConfigurator. Zo kunnen we u een aanbod op maat bieden én sneller schakelen. Een win-win voor u, en ook nog eens een stuk voordeliger dan u gewend was vanuit de oude situatie. 

Zonnepanelen per regio

Wist u dat Soly ook uw regionale partner is voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. En extra leuk: binnen onze ZonneConfigurator hebben we de potentiele kosten en opbrengst van zonnepanelen gebaseerd op locatie. U weet dus precies waar u aan toe bent na het invullen van de vrijblijvende ZonneConfigurator. Ontdek de mogelijkheden in uw regio:

Opbrengst zonnepanelen berekenen

Wanneer u in onze ZonneConfigurator een berekening maakt van uw opbrengst uit zonnepanelen, dan gaat het vanzelfsprekend over een scherpe indicatie. In de praktijk bent u afhankelijk van externe factoren zoals het weer, de zonuren en bijvoorbeeld ook de injectietarieven. Wel bieden we een scherpe uiteenzetting van uw situatie op basis van:

  • Adresgegevens 
  • Uw jaarlijkse energieverbruik 
  • Het aantal gekozen zonnepanelen 
  • De ligging van uw dak (windrichting + hellingshoek) 
  • Keuze tussen ‘kopen’ of ‘huren’
  • Omvormer 
  • Alternatief: thuisbatterij 

Kiezen voor duurzame energie

De markt voor duurzame energie is in een stroomversnelling geraakt. Dit is het directe gevolg van externe perikelen en de huidige hoge energieprijzen. Het brengt de energietransitie in een stroomversnelling. Belangrijk voor de wereld om ons heen, interessant voor uzelf dankzij de besparing op uw energierekening. Soly maakt gebruik van twee concepten in de vorm van ‘kopen’ en ‘huren’, waarmee we zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken. Wel zo leuk. Wilt u weten wat u kunt besparen? Bereken uw voordeel uit zonnepanelen.

Ontdek meer

Onze adviseurs helpen u graag om ook optimaal te profiteren van de zon. Meer weten? Kom direct in contact met Soly.