Zo installeren wij zonnepanelen

Heeft u gekozen voor zonnepanelen van Soly, dan verzorgen wij de installatie. Voordat we beginnen met het installeren van zonnepanelen heeft u al een groot aantal stappen doorlopen. Zo hebben we samen besloten hoeveel zonnepanelen er op uw dak komen te liggen, wat de kosten zijn en hoeveel het systeem u ongeveer zal gaan opleveren. Daarmee bent u klaar om eigenaar te worden van uw eigen zonnestroominstallatie. Ontdek meer over de zonnepanelen installatie bij Soly.

Ieder dak is anders. Dat betekent dat we vooraf goed kijken naar de beschikbare ruimte op het dak en het systeem waarin we de zonnepanelen installeren. Dat blijft het echter niet bij. Binnen de aansluiting van het systeem is ook de aansluiting met de omvormer belangrijk, evenals de constructie waarop uw panelen straks ‘rusten’. Bij Soly bezuinigen we zeker en wel niet op een veilige installatie. Alles moet perfect zijn, zodat u nu én over enkele jaren nog steeds geniet van dezelfde hoogstaande kwaliteit.

Dakscan voor zonnepanelen uitvoeren

Heeft u de dakscan voor zonnepanelen al gedaan? Goed bezig! U weet dan al veel van hoe uw installatie er straks uit komt te zien. Heeft u de dakscan nog niet uitgevoerd? Geen probleem. Wij begeleiden u online door het gehele proces. Om te beginnen kunt u zelf al een online dakcheck doen. Hieronder ziet u de korte stappen op weg naar een goede indicatie van de kosten, opbrengst en terugverdientijd van zonnepanelen op uw adres.

  1. Voer uw woonadres in
  2. Wij berekenen de oppervlakte en hellingsgraad van uw dak
  3. Deel uw huidige / verwachte stroomverbruik
  4. Welk type dak heeft u: plat / hellend dak / schuin dak
  5. Wat is de oriëntatie van uw dak: Noord / West / Zuid / Oost
  6. Welke type dakbedekking heeft u: Dakpan / Staalplaat / Golfplaat
  7. Op basis van bovenstaande elementen adviseren we een x-aantal zonnepanelen
  8. Bent u tevreden? Dan kunt u vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek inplannen

Bezoek onze ZonneConfigurator en bereken uw voordeel uit zonnepanelen:

Binnen één dag zonnepanelen geïnstalleerd

Nadat we tijdens het persoonlijke adviesgesprek de mogelijkheden van zonnepanelen op uw adres hebben besproken, ontvangt u van ons een offerte. Zodra u akkoord gaat met de offerte, reserveren we zo snel mogelijk een datum voor de installatie van de zonnepanelen. Ons gecertificeerde installatieteam bezoekt u en bespreekt nogmaals de werkwijze voor de dag. Afhankelijk van de omvang van het project installeren we de zonnepanelen binnen één dag. Is het zonnesysteem aangesloten? Dan kan de zon direct haar werk doen in uw voordeel!

Welke zonnepanelen gebruikt Soly?

We maken gebruik van de zonnepanelen van Trina Solar. Deze fabrikant heeft een goede wereldwijde reputatie en staat bekend om haar doorlopende focus op kwaliteit en innovatie. We kiezen momenteel voor de Trina Vertex S Full Black met een piekvermogen van 390 Wp. De zonnepanelen van Trina Solar beschikken over de volgende afmetingen: 175,4×109,6×3,0 cm. Op de Trina Vertex S Full Black zonnepanelen zit 15 jaar productgarantie en liefst 25 jaar lineaire vermogensgarantie. Dat betekent dat u beschikt over een product van duurzame kwaliteit. Het module rendement van de zonnepanelen is met liefst 20,5% bovengemiddeld ten opzichte van de concurrenten op de zonnemarkt.

Ontdek meer over onze zonnepanelen

Bent u klaar voor de installatie van zonnepanelen? Lees alvast meer op onze website. Dezelfde informatie vindt u ook in uw mail zodra u de offerte van Soly heeft geaccordeerd. We zijn trots dat we uw partner mogen zijn op weg naar een duurzame toekomst. Een toekomst waarin u in toenemende mate onafhankelijk wordt van het energienet, geld gaat besparen met uw eigen groene energie én een positieve bijdrage levert aan de wereld om ons heen. Welkom bij Soly.

Kom met ons in contact

Heeft u nog vragen omtrent de installatie van zonnepanelen, of wilt u graag meer weten over Soly? Onze medewerkers zitten voor u klaar, en doen er alles aan om de zon bij u te laten schijnen.

Neem contact op