Limburg

Zonnepanelen kopen of huren

Wilt u overstappen op zonnepanelen in de provincie Limburg? Dan helpen we u daar bij Soly graag mee. Zet samen met duizenden huishoudens en bedrijven de stap naar een duurzame, decentrale toekomst. Een toekomst waarin we fossiele brandstoffen uitfaseren en collectief kiezen voor schone energiebronnen. Bij Soly kiezen voor de kracht van de zon en zien we in zonne-energie een onuitputtelijke bron van energie. Als lokale installateur helpen we u graag bij de keuze voor zonnepanelen.

header image
Kopen en huren

Zonnepanelen in Vlaams Limburg

De keuze voor zonnepanelen is in verschillende opzichten een uitstekende keuze. U draagt bij aan een duurzame toekomst voor het land en bovendien bespaart u vanaf dag 1 op uw energierekening. Dankzij zonnepanelen hoeft u minder vaak een beroep te doen op het energienet én injecteert u energie terug op het net, waarvoor u een vergoeding ontvangt door uw energieleverancier. Dubbel profijt dus. Bij Soly kunt u overigens kiezen uit twee concepten: zonnepanelen kopen en zonnepanelen huren. Daarmee maken we zonne-energie voor iedereen toegankelijk. Dat is dé missie van Soly in België.

Een compleet zonnesysteem bestaat uit zonnepanelen, de omvormer, bekabeling, het frame en ook de Soly App. Daarin kunt u doorlopend monitoren hoeveel energie uw zonnepanelen opwekken op ieder moment van de dag. Bovendien kunt u op basis van die data besluiten op welke momenten u de wasmachine of vaatwasser laat draaien, waardoor het efficiënte gebruik van zonne-energie bij u thuis groeit. Als gevolg daarvan hoeft u nog minder gebruik te maken van de stroom van het energienet, waardoor uw energierekening lager en lager wordt. Zonne-energie aan de basis van uw huishouden; stapt u samen met Soly over op zonnepanelen?

Vlaams Gewest

Opbrengst van zonnepanelen

Wilt u volledig inzicht in de opbrengst van zonnepanelen in Limburg? Wij maken het mogelijk. Door gebruik te maken van onze ZonneConfigurator, voorzien van lokale data en statistieken, kunt u vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen opvragen. Daarmee heeft u een beter beeld van de potentiële kosten en opbrengsten van zonnepanelen op uw adres. Bent u tevreden over de offerte en wilt u graag meer weten? Dan kunt u bij Soly een vrijblijvend adviesgesprek inplannen met een adviseur. We laten u – op afstand – meekijken naar de mogelijkheden van zonnepanelen op uw dak, en vertellen u meer over termen als parallel- of serieschakelingen, rendement en oriëntatie. Geen fysieke schouw dus, maar een digitale presentatie van zonnepanelen op uw adres. Dat is voordeliger, sneller en ook nog eens vrijblijvend.

Digitale presentatie

Dakscan zonnepanelen

Een digitale dakscan voor zonnepanelen. Het kan bij Soly. We beschikken over geavanceerde software waarmee we de ruimte op uw dak perfect kunnen inschatten. Aan de hand van uw initiële offerte weten we hoeveel stroom u op jaarbasis verbruikt en hoeveel zonnepanelen nodig zijn om dat verbruik grotendeels te compenseren. Onze adviseurs bepalen samen met u de ideale opstelling van de zonnepanelen op uw dak, waardoor u op ieder moment van het jaar alles uit de zon weet te halen. Afsluitend aan de digitale dakscan voor zonnepanelen ontvangt u een definitieve offerte waarin kostprijs, verwachte opbrengst, terugverdientijd en overige gegevens keurig worden weergegeven. Deze offerte kunt u vervolgens accepteren, of u kijkt nog even verder. We helpen u graag bij uw keuze voor zonnepanelen in Limburg.

Bereken hoeveel zonnepanelen u opleveren!

Gratis en vrijblijvend
Financieel voordelig

Stroom terug injecteren op net of energieopslag?

Een deel van de zonne-energie die u zult opwekken met zonnepanelen, verbruikt u niet direct zelf. We noemen dat een overschot aan zonne-energie. U kunt op twee manieren omgaan met het overschot aan zonne-energie, namelijk terug injecteren op het net tegen een vergoeding of kiezen voor energieopslag middels de thuisbatterij. In beide gevallen ervaart u overigens financieel voordeel; voor het terug injecteren van stroom op het net ontvangt u een vergoeding vanuit uw energieleverancier. Kiest u voor energieopslag, dan stijgt uw netto-verbruik van de ‘eigen’ zonne-energie, terwijl u minder energie hoeft in te kopen van het energienet. Dat helpt u verder verduurzamen en besparen op uw energierekening.

Extra voordeel: thuisbatterij kopen in Limburg
Woont u in de provincie Limburg en wilt u zonnepanelen installeren op het dak van uw woning? Een uitstekende keuze. Door te kiezen voor een pakket met zonnepanelen en de thuisbatterij geniet u bovendien van extra financieel voordeel. Dat geldt zowel voor de installatie zelf, als voor de periode na installatie waarin u honderden euro’s per jaar gaat besparen op uw energierekening. Wist u bijvoorbeeld dat dankzij de thuisbatterij uw maximale netto-verbruik van zonne-energie kan stijgen van 50 naar 80 procent? Pure winst die u in uw zak kunt steken. De thuisbatterij heeft u op die wijze binnen enkele jaren terugverdiend, evenals uw zonnepanelen.

Kennisbank

Meer achtergrond

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen, de thuisbatterij of een combinatie van beiden? Binnen onze kennisbank gaan we dieper in op de materie. We hebben alvast drie interessante artikelen voor u uitgelicht.
cards knowhow icon icon
Verschil tussen serie en parallel schakeling zonnepanelen
“Mijn dak ligt voor een deel in de schaduw, maar ik wil wel graag zonnepanelen. Kan dat?”. Het is een vraag die we vaak horen tijdens een telefonisch consult.
cards knowhow icon icon
Moet u zonnepanelen schoonmaken?
Wanneer u zonnepanelen op het dak heeft liggen, dan wilt u natuurlijk profiteren van het optimale rendement. Moet u zonnepanelen periodiek schoonmaken?
cards knowhow icon icon
Hoeveel zonnepanelen passen op mijn dak?
Steeds meer Belgische huishoudens maken de bewuste keuze voor zonnepanelen. Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak en hoeveel gaat u besparen?

Contact opnemen met Soly

Ontdek alles over de voordelen van zonnepanelen in Limburg. Wij laten bij u de zon schijnen. Neem contact op met Soly en ontdek meer.
contact image