Zonnepanelen kopen of huren Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een installateur van zonnepanelen in Oost-Vlaanderen? Dan heten we u welkom bij Soly. Steeds meer huishoudens en bedrijven stappen samen met ons over op een duurzame en energiezuinige toekomst. Een toekomst waarin we onze eigen energie opwekken met zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Zonnepanelen zijn goed voor uw portemonnee en ook nog eens geweldig voor de wereld om ons heen. Ontdek meer over de mogelijkheden van zonne-energie op uw adres.

Besparen met zonne-energie

Investeren in zonnepanelen is een bewuste keuze voor duurzaamheid en biedt u tal van voordelen. Zo gaat u vanaf dag 1 besparen op uw energiefactuur, en zult u tevens minder afhankelijk worden van het dure en verouderde energienet. Een grote stap vooruit dus. Dat kunt u bij Soly op twee manieren doen: zonnepanelen kopen of zonnepanelen huren. Daarmee maken we de overstap op zonnepanelen laagdrempelig en toegankelijk voor ieder huishouden.

Van daglicht naar stroom in huis

Zonnepanelen, de omvormer, bekabeling en het frame: ze vormen de complete zonne-installatie waarmee u daglicht kunt omzetten in stroom voor thuis. Ieder paneel bevat zonnecellen, welke het daglicht omzetten in gelijkstroom. Die gelijkstroom wordt doorgeleid naar de omvormer, waarna de gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom. Met de wisselstroom kunt u binnenshuis uw wasmachine, vaatwasser en verlichting aanzetten.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

Duurzaam voordeel

Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in Oost-Vlaanderen? Wij geven u inzicht in de mogelijkheden van zonne-energie op uw locatie. Dat doen we anders dan u wellicht gewend bent. We komen namelijk niet direct bij u thuis. In plaats daarvan kunt u de potentiële opbrengst, kosten en terugverdientijd van zonnepanelen al berekenen aan de hand van onze ZonneConfigurator. Hoe werkt het berekenen van de opbrengst uit zonnepanelen?

Dakscan zonnepanelen

Mogelijkheden op uw adres

Wij noemen dat bij Soly de dakscan voor zonnepanelen. Met deze dakscan kunnen we de ruimte op uw dak op afstand inschatten, terwijl u ons een indicatie geeft van uw jaarlijkse stroomverbruik. Op basis van deze gegevens leveren we u een aanbod, waarin u een indicatie ontvangt van belangrijke elementen als de kostprijs, opbrengst en terugverdientijd. Bent u blij met de offerte? Dan komen we graag met u in gesprek om de volgende stappen te zetten.

Stroom terug injecteren op het energienet

Wanneer uw zonnepanelen meer energie opwekken dan u binnen verbruikt, dan kunt u de stroom tegen een geldend tarief terug injecteren op het energienet. Dit injectietarief verschilt per leverancier van stroom. Met dit terug injecteren van stroom brengt u meer groene stroom op het net en verdient hier ook nog een beetje geld mee. Dubbel besparen dus met zonnepanelen in Oost-Vlaanderen.

Thuisbatterij kopen in Oost-Vlaanderen

Ontdek alle duurzame mogelijkheden

Bent u woonachtig in Oost-Vlaanderen en wilt u zonnepanelen laten installeren? Ontdek alle mogelijkheden bij Soly. Naast de zonnepanelen beschikken we tegenwoordig namelijk ook over de thuisbatterij, waarmee u overtollige energie die uw zonnepanelen hebben opgewekt tijdelijk kunt opslaan. Bijvoorbeeld om ’s avonds te gebruiken. Zo maakt u nog efficiënter gebruik van de 100% groene stroom uit uw zonnepanelen.

Hoeveel zonnepanelen mogelijk?

Steeds meer Belgische huishoudens maken de bewuste keuze voor zonnepanelen. Geld besparen en tegelijk duurzaam wonen: het zijn de twee grootste voordelen van zonne-energie, afkomstig van het eigen dak.

Lees verder

Opbrengst en kosten zonnepanelen

Wilt u de opbrengst uit zonnepanelen online calculeren? Een goede keuze! Wel kan het nieuw voor u zijn. Voorheen kwamen we altijd langs met een adviseur om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken.

Lees verder

Hoe werken zonnepanelen

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen, maar wilt u eerst nog meer informatie over het product? Dan kunt u gerust verder lezen. Lees meer over de specificaties van zonnepanelen.

Lees verder

Kom in contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen in Oost-Vlaanderen? Wij doen er alles aan om de zon bij u te laten schijnen.

Neem contact op