Provincie Antwerpen

Zonnepanelen en een thuisbatterij

Kiest u net als duizenden huishoudens voor zonnepanelen in de provincie Antwerpen? Dan heten we u hartelijk welkom bij Soly. Om de energietransitie te laten slagen én huishoudens te betrekken bij alle voordelen is het belangrijk om goede voorwaarden te scheppen. Dat doen we door onze producten doorlopend te innoveren en aan te passen aan de wensen van deze tijd. Bovendien ontvangt u bij Soly een concurrerende offerte voor zonnepanelen, waarmee voor u een korte terugverdientijd gewaarborgd is. Wilt u extra efficiënt met uw eigen zonne-energie omgaan? Dan kunt u ook kiezen om uw zonnepanelen te vergezellen met een thuisbatterij. Ontdek de voordelen van zonne-energie bij Soly in de provincie Antwerpen.

header image
Provincie Antwerpen

Dakscan voor zonnepanelen

Voorheen wanneer u zonnepanelen wilde installeren op het dak van uw woning, dan ontving u een fysieke schouw, en soms zelfs meerdere. Op basis van de schouw en diverse offertes maakte u een keuze voor zonnepanelen. Een tijdrovend en kostbaar traject. Dat kan sneller én efficiënter! Bij Soly start je met het aanvragen van een vrijblijvende offerte binnen de ZonneConfigurator. De offerte komt tot stand op basis van gegevens over je stroomverbruik, het gewenste aantal zonnepanelen en de terugverdientijd van zonnepanelen. We maken zelfs gebruik van lokale data, zodat u zeker bent van een zeer nauwkeurige offerte. Vrijblijvend.

De volgende stap is ook vrijblijvend: het adviesgesprek. Bent u tevreden over de initiële offerte en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor zonnepanelen en/of een thuisbatterij op uw adres? Dan kunt u zelf een gesprek inplannen met een adviseur van Soly. Onze adviseur neemt alle tijd om samen met u (op afstand) in kaart te brengen wat u exact nodig heeft. We ontwikkelen een legplan voor de zonnepanelen, bepalen of een thuisbatterij interessant kan zijn en maken een totaalpakket voor u op. Afsluitend ontvangt u een definitieve offerte voor zonnepanelen en/of een thuisbatterij. Deze offerte kunt u accepteren, waarna we uw systeem binnen 4 weken installeren. Of u kijkt nog even verder. We helpen u graag bij uw duurzame investering.

Terugverdientijd

Opbrengst en kosten zonnepanelen

We vertellen u graag meer over de opbrengst en kosten van zonnepanelen in de provincie Antwerpen. Deze twee elementen bepalen samen de terugverdientijd van uw systeem. Wist u dat de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen steeds lager wordt, omdat de prijs van een systeem daalt? In de meeste gevallen kunt u uw zonnepanelen al na zo’n 6 jaar terugverdienen, waarna u nog zeker 15 tot 20 jaar geniet van hetzelfde systeem op uw dak, met alle bijkomende voordelen. Let wel: u moet dan tussentijds nog eenmaal uw omvormer vervangen. Een belangrijk deel van het systeem.

Inzicht in uw situatie

Dakscan voor zonnepanelen

Bij Soly maken we het traject richting zonnepanelen en/of een thuisbatterij graag zo transparant mogelijk. En dat kan dankzij onze unieke software. Zo zijn we in staat om op afstand een digitale dakscan uit te voeren. U kijkt live mee naar satellietbeelden die op uw dak gericht zijn. Zo kunnen we de zonnepanelen samen met u intekenen en direct bepalen op welke plek u de hoogste potentiële opbrengst uit zonnepanelen hebt. Dat scheelt u de tijd en geld van een fysieke schouw, en u krijgt bovendien een beter beeld van onze processen. We maken uw route naar een duurzame toekomst transparant en inzichtelijk.

Bereken hoeveel zonnepanelen u opleveren!

Gratis en vrijblijvend
Voor u speciaal

Het voordeel van zonne-energie

Met zonne-energie kunt u alle kanten op. U kunt de energie zelf in huis gebruiken, het overschot tegen vergoeding terug injecteren op het net of kiezen voor duurzame energieopslag. In elk van deze scenario’s ervaart u een groot financieel voordeel. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw dagelijkse energieverbruik kunt u samen met Soly kijken naar de meest geschikte oplossing. Mogelijk is dat energieopslag middels de thuisbatterij, bijvoorbeeld wanneer de piek van uw stroomverbruik in de ochtend en avond ligt. Of misschien bent u vaker overdag thuis en wilt u juist de actuele opbrengst van uw systeem maximaal benutten.

Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden van zonne-energie op uw adres. Wilt u vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden van zonne-energie, dan verwijzen we u door naar de ZonneConfigurator. Ontvang een persoonlijk, lokaal en super transparant overzicht van alles rondom zonnepanelen en de thuisbatterij in de provincie Antwerpen.

Achtergrond

Kennisbank

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen, de thuisbatterij of een combinatie van beiden? Binnen onze kennisbank gaan we dieper in op de materie. We hebben alvast drie interessante artikelen voor u uitgelicht.
cards knowhow icon icon
Verschil tussen serie en parallel schakeling zonnepanelen
“Mijn dak ligt voor een deel in de schaduw, maar ik wil wel graag zonnepanelen. Kan dat?”. Het is een vraag die we vaak horen tijdens een telefonisch consult.
cards knowhow icon icon
Moet u zonnepanelen schoonmaken?
Wanneer u zonnepanelen op het dak heeft liggen, dan wilt u natuurlijk profiteren van het optimale rendement. Moet u zonnepanelen periodiek schoonmaken?
cards knowhow icon icon
Hoeveel zonnepanelen passen op mijn dak?
Steeds meer Belgische huishoudens maken de bewuste keuze voor zonnepanelen. Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak en hoeveel gaat u besparen?

Contact opnemen met Soly

Wilt u contact met Soly? Bekijk hoe u ons kunt bereiken. We doen er alles aan om u verder te helpen.
contact image