Vlaams-Brabant

Zonnepanelen en energieopslag

Bent u op zoek naar een installateur van zonnepanelen en de thuisbatterij in Vlaams-Brabant? Dan bent u op de juiste plek. Soly helpt u graag met al uw wensen om van zonne-energie uw primaire energiebron in huis te maken. En dat kan. Steeds meer huishoudens en bedrijven zetten samen met ons deze duurzame stap richting een voordelige toekomst. Want dat is een aspect dat we niet vaak genoeg kunnen benadrukken: elke investering in zonne-energie zal zichzelf binnen enkele jaren terugverdienen, waarna u nog jaren geniet van financieel voordeel en schone energie. Ontdek meer over zonnepanelen en energieopslag in Vlaams-Brabant.

header image
Uw bijdrage aan de energietransitie

Zonne-energie in Vlaams Brabant

Investeren in zonne-energie is de weg voorwaarts voor Vlaams Brabant. Niet alleen bespaart u veel geld met de keuze voor zonnepanelen en/of een thuisbatterij, maar ook levert u een grote bijdrage aan de energietransitie waarin we zitten. We zeggen vaarwel tegen fossiele brandstoffen en omarmen groene alternatieven; energie uit zon en wind. Daarmee maken we de wereld een stukje duurzamer, terwijl u thuis profiteert van meer dan dat. Naarmate u meer energie uit uw zonnepanelen of thuisbatterij gebruikt, daalt uw afhankelijkheid van het energienet. Daarmee bespaart u op jaarbasis honderden euro’s.

Additioneel nemen we u graag mee in onze mogelijkheden om over te stappen op zonne-energie. Het is onze missie om deze schone energiebron voor iedereen toegankelijk te maken. Dat doen we door zonnepanelen in twee concepten aan te bieden: kopen en huren. Datzelfde geldt voor de thuisbatterij, ook die kunt u bij ons kopen en huren. Kiest u bijvoorbeeld voor het huren van een systeem, dan installeren we alles gratis bij u thuis. Vervolgens begint u vanaf dag 1 met besparen. Wel betaalt u maandelijks een vast huurbedrag, maar het bedrag dat u ons bent verschuldigd is altijd lager dan uw opbrengst. Zo neemt Soly op laagdrempelige wijze mee in onze missie om zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken.

Soly

Kosten en opbrengst zonnepanelen

Inzicht in de kosten en opbrengst van zonnepanelen helpt u om te bepalen binnen welke periode u de investering weer heeft terugverdiend. Bij Soly maken we binnen de ZonneConfigurator een nauwkeurige berekening van die terugverdientijd op uw adres. Het enige dat u hoeft te doen is het delen van uw adres en jaarlijkse stroomverbruik, en in de volgende stappen kiezen we het systeem dat past binnen uw situatie. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte met alle gegevens. Hierna kunt u nog een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen met een erkend adviseur van Soly.

Vlaams Brabant

Digitale dakscan zonnepanelen

Onze digitale dakscan vervangt de fysieke schouw. Daarmee bespaart u tijd en geld, en juist in een tijd waarin verduurzamen booming business is, wilt u snel kunnen genieten van kwaliteit en de beste service. Wij zorgen er met onze digitale dakscan, als onderdeel van het vrijblijvend adviesgesprek, voor dat u op afstand mee kunt kijken met de wijze waarop we de zonnepanelen intekenen op uw dak. Soly beschikt over unieke software (satellietbeelden) die uiterst nauwkeurig de ruimte op uw dak benaderen. Afsluitend ontvangt u van ons een definitieve offerte voor zonnepanelen op uw adres.

Bereken hoeveel zonnepanelen u opleveren!

Gratis en vrijblijvend
Duurzaam en voordelig

Energieopslag met de thuisbatterij

Ter aanvulling op zonnepanelen kunt u bij Soly eveneens kiezen voor energieopslag. Dat is extra duurzaam en rendabel, want met een thuisbatterij kunt u een tijdelijk overschot aan zonne-energie opslaan voor later gebruik. Stel dat u overdag niet thuis bent en toch veel energie opwekt met uw zonnepanelen, dan kunt u ‘s avonds die energie weer uit uw thuisbatterij trekken. Daarmee verkleint u de afhankelijkheid van het energienet en bent u altijd voordelig uit. Zowel de thuisbatterij als uw zonnepanelen kunt u binnen een tijdsspanne van 7-8 jaar terugverdienen. Duurzaamheid en voordeel gaan dus hand in hand.

Een ervaren adviseur van Soly kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden van zonne-energie. Dat doen we tot aan de definitieve offerte altijd vrijblijvend, omdat we transparantie een belangrijk aspect vinden binnen de sector waarin we actief zijn. Maak gebruik van onze ZonneConfigurator of neem contact op met Soly voor meer informatie over de mogelijkheden.

Achtergrond

Kennisbank

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen, de thuisbatterij of een combinatie van beiden? Binnen onze kennisbank gaan we dieper in op de materie. We hebben alvast drie interessante artikelen voor u uitgelicht.
cards knowhow icon icon
Verschil tussen serie en parallel schakeling zonnepanelen
“Mijn dak ligt voor een deel in de schaduw, maar ik wil wel graag zonnepanelen. Kan dat?”. Het is een vraag die we vaak horen tijdens een telefonisch consult.
cards knowhow icon icon
Moet u zonnepanelen schoonmaken?
Wanneer u zonnepanelen op het dak heeft liggen, dan wilt u natuurlijk profiteren van het optimale rendement. Moet u zonnepanelen periodiek schoonmaken?
cards knowhow icon icon
Hoeveel zonnepanelen passen op mijn dak?
Steeds meer Belgische huishoudens maken de bewuste keuze voor zonnepanelen. Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak en hoeveel gaat u besparen?

Contact met Soly

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen in Vlaams Brabant? Bekijk hoe u ons kunt bereiken.
contact image